FRØKEN NALA

Her i huset er det ei lita frøken som forsøker å tilegne seg sjefsrollen. Og jeg, jeg kjemper iherdig med oppdragelsen til denne lille frøkenen. For det er JEG som er sjefen her i huset. Det er jeg som betaler for alt, og dermed har jeg enerett på sjefsrollen 😉

Men selv om vi to kjemper om sjefsrollen, så er vi også veldig gode venner, og glade i hverandre ♥

Da jeg fikk mitt illebefinnende i romjulen, var Nala på plass hos meg på sekunder. Hun skjønte at her var noe galt fatt, og kom ilende til for å trøste. Dessverre måtte hun være hjemme alene i 5 døgn, til jeg kom hjem igjen. Men da kom mine to barn innom på besøk til henne flittig, sånn at hun skulle få mat og kos ♥ Jeg som lå på sykehuset fikk ikke lov til å få besøk.

 

Nala vil være med på alt som skjer. Og spesielt spennende er det selvsagt med vann som renner. Og når min datter vasker håret mitt, så vil Nala også være med. Hun følger nøye med på prosessen og alt som skjer.

 

Neste uke fyller Nala 9 måneder. Foreløpig er hun innekatt, siden retningssansen visstnok ikke er ferdig utviklet før katten runder året.

 

Men nå har vi begynt å smake litt på utelivet. For det er mye spennende der ute, som også føles skummelt. Så litt ute av og til, i bånd, er riktig spennende. En sakte tilvenning 🙂

 

Nala får ofte besøk. Denne her er den som er oftest her. Han, regner med det er en han, er over dobbelt så stor. Så jeg tenker vi venter litt med et fysisk møte 😉

Denne er litt mindre, men er også innom en gang i blant, og vil gjerne hilse på. Jeg er litt usikker på om jeg tør å slippe Nala ut noen gang, med alle disse svære kattene rundt omkring 🙂 Det er flere også. Men har ikke fått bilde av dem. Mye katter her i strøket.

 

Tryggest er det nok uansett foreløpig med meg. Jeg har ikke så skarpe klør, og er heller med på leken, av og til. I alle fall hvis formen er grei.
Og når formen ikke er grei, så er det veldig koselig med selskap som denne lille frøkena, lille Nala gir ♥

Hun er nå for tiden en liten rebell. Men snart roer hun seg nok. Sånn er det jo å være barn 😀

Jeg er veldig glad i denne lille pusen, så angrer ikke på at hun kom i hus ♥