TAKK FOR FØLGET DETTE ÅRET

Jeg bør ikke skrive så mye her i dag, for jeg er ikke den lyseste personen til sinns for øyeblikket. Men jeg skal forsøke å være positiv 😉
Jeg begynte å gå inn på bloggene jeg følger, for å lese, og etterhvert også ønske godt nyttår. Men så grep jeg meg i at jeg var litt negativ egentlig. Og det er ikke så kjekt.

Dette året vi nå har overlevd, trodde jeg skulle bli mye bedre enn det forrige året. Men det gjorde ikke det. Og selv om året har vært veldig tungt og vanskelig, så har det også vært fylt med mye glede og mange høydepunkter. Så alt er ikke helsvart akkurat 😉

Jeg er så glad for at mine to barn gjør det bra, og får til målene de setter seg. Jeg er så utrolig stolt av dem, de er mine lys og største skatter ♥

Jeg er så glad for å ha hatt gode opplevelser med familie og venner dette året. Minner for livet som har stor verdi for meg ♥

Jeg er så glad for at vi tross alt lever i dagens samfunn. Ja, det er mye tøft og vanskelig, men det er jammen mye bra også. For eksempel liker jeg å lese bøker, og da gjerne bøker hvor handlingen er lagt til gamle dager. Og da mener jeg liksom 1800 tallet og eldre. Og det er da min takknemlighet for å leve i vårt århundre melder seg av full styrke. Selvsagt leser jeg også bøker fra nåtiden. Så det blir en lett blanding, men kontrastene er enorme, og setter litt perspektiv på livet.

Jeg velger å ta det nye året som det kommer. Mitt største forsett er å overleve egentlig. Og å ha det så bra som mulig. 
Utfordringene står i kø, men jeg får gjøre som jeg alltid gjør, ta utfordringene på strak arm, og komme meg gjennom. Mye snørr og tårer blir det sikkert også, og en del hodepine.
Men innimellom kommer jo også lyspunktene, det nye året som i alle de gamle. Det er jo lyspunktene, gledene, de gode opplevelsene, kjærligheten, som driver oss videre. 

Jeg har en plan om at jeg skal gjøre en reise til våren. Dvs. noen dager da. Jeg tenker å ta meg en tur til Oslo. Ja, må jo se hvordan det går med covid og restriksjoner først. Og ikke minst, helsa. 
I Oslo håper jeg å treffe venner, kikke meg rundt, spise god mat (forhåpentlig har matlysten kommet tilbake da), og møte min datter, som skal oppholde seg 6 uker i praksis der i de trakter. 
Men enda vet vi ikke hvordan det blir, så ingenting er bestemt eller bestilt. Men dette er noe jeg håper å få til, og som jeg da har å se frem til 🙂

Min sønn tar etter planen Bachelor dette året, og jeg kan nesten ikke bli en stoltere mamma 🙂

Utover det har jeg ikke lagt noen planer. Jeg velger å heller leve i nuet, etter beste evne ♥

Et stort usikkerhetsmoment som gjelder helsen min har oppstått som en svært ubehagelig “julegave”. Derfor er det også vanskelig å legge planer. Og i mitt vimsete hode er det vanskelig å holde en oversikt. Så en dag om gangen er på en måte kanskje det viktigste mottoet.

Men alt i alt, så gleder jeg meg til mange kjekke opplevelser med familien min, med vennene mine, nye minner som skal lages. Det blir et veldig spennende år. 

Takk for det gamle, og alt godt inn i det nye ♥

 

DÅRLIG MATLYST OG ALL DEN GODE MATEN

Normalt sett er jeg glad i mat. Jeg liker frokost like godt som middag. Og en god lunsj er ikke å forakte. Jeg kan la meg fenge av en god matoppskrift, eller kakeoppskrift, og gjerne forsøke selv.

Men de siste månedene har matlysten vært helt på bånn. Faktisk så dårlig at jeg har gått ned 5 kg. Og hadde det ikke vært for at det er julesesong nå, og jeg elsker kalkun, ribbe og pinnekjøtt, så hadde jeg sikkert vært nede ett kilo til.

Men vet du hva det aller verste er?

Nå må du ikke ta det ille opp hvis du er matblogger altså, for det har ikke noe med deg og maten din å gjøre. Men altså, det verste er å scrolle bloggforsiden, og se alle matinnleggene. Bare å se på bildene gjør at det vrenger seg i meg. Jeg kan nesten kjenne lukten, og da mister jeg helt matlysten. Så når jeg ser at noen har blogget om mat, ja da må jeg scrolle raskt forbi.

Normalt sett er ikke dette et problem, da jeg alltid har vært interessert i gode oppskrifter, og gjerne har lest matbloggernes innlegg og gode tips og idéer. Men altså nå, nå går det ikke. Jeg blir fysisk dårlig av det.

Om noen går på kjøkkenet her og begynner å lage varm mat, så kan det også være en utløsende faktor til at jeg mister matlysten. Luktene, jeg føler meg dårlig. Selv om det er lukter jeg vet at jeg normalt liker.

Så det har vært en glede å komme til julesesongen, og at jeg faktisk har klart å spise nokså godt. Og at jeg har syntes at det både har luktet og smakt godt. Men jeg kjenner tanken, hverdagstanken, om hverdagsmaten, og allerede kjenner jeg at matlysten er i ferd med å avta igjen.

Drikke har ikke vært noe stort problem. Men disse 3 månedene jeg nylig har ligget syk, da var det faktisk litt vanskelig å drikke cola. Samme hvilken cola. Og jeg liker cola (uten sukker) veldig godt. Så jeg kunne ha lyst på en cola, men klarte bare å drikke et par små slurker.
Gode kaffedrikker har jeg da klamret meg til. For min del må kaffen være med både melk og søtt i. Og når jeg da har fått i meg en kaffedrikk, så har jeg i alle fall fått i meg noe.

Nå er jeg der at jeg spiser. Men porsjonen jeg spiser er ikke stor. Så det blir ikke så mye næring akkurat.

Derfor besluttet jeg å kjøpe noen næringsdrikker på apoteket. Sånn for i alle fall å få i meg noe næring, siden drikke vanligvis ikke er noe problem å få i seg. Det fungerte faktisk ganske greit synes jeg. Jeg får i meg litt mer av det jeg bør.

Nå er jeg spent på det nye året vi skal gå inn i. Spent på om matlysten vil komme tilbake. Bl.a. Ja, jeg har flere spenningsmomenter i året som kommer ser du. Noen av dem er litt for spennende. Usikkert, utrygt, skummelt. Men det skal jeg skrive om i et annet innlegg.

Og kjære du, fortsett å legge ut matoppskrifter og god mat. Men enn så lenge, scroller jeg veldig fort forbi. Forhåpentlig blir det bedre ganske snart 🙂

DET ER IKKE HVER DAG JEG FÅR SE DET

I dag har vært en god dag med sol. Jeg blir glad av solen, og når været er som i dag, så spiller egentlig ikke temperaturen så stor rolle. I alle fall ikke siden vi skriver vinter og juletid.

En sjelden ting for meg er å få se både soloppgang, og solnedgang på en og samme dag. På denne tiden av året er soloppgangen så sen, at det går å se den fra stuevinduet mitt. Men om sommertiden får jeg ikke sett den uten å måtte ut og gå litt først, fordi den er sjult bak fjellet.

Solnedgangen må jeg ut å se uansett. Joda, jeg kan se rosa himmel fra huset mitt, men det er jo ikke helt det samme som å se selve solnedgangen. Men om jeg tar på meg sko og yttertøy, så er det ikke så mange skrittene lenger oppover i gata her jeg trenger å gå for å se solnedgangen. Den er like lett tilgjengelig hele året, på soldager så klart 🙂 Og det er kortere vei å se solnedgangen om sommeren, enn å se soloppgangen. Pluss at soloppgangen er en smule for tidlig for min del om sommeren i uansett 😉

I dag fikk jeg sett både soloppgangen og solnedgangen. Og det hører til sjeldenhetene at jeg får se begge på samme dag.

Soloppgangen er tatt fra terrassen min. Der er vinduene frostet i vinterkulden, og det var så vakkert synes jeg. Solnedgangen er tatt fra byens nye utkikkspunkt, som er bare et par minutters gange fra meg.

Så hele dagen i dag har vært sol, sol og sol ♥ Det er lykke ♥

Og nå går vi jo mot lysere tider, så det er bare å glede seg ♥

DE GODE JULEDAGENE

Denne julen har så langt vært veldig god. 

Siden jeg ikke er så enormt religiøs at det gjør noe, handler julen for meg mest om dem jeg er glad i. Både familie og venner.

Nå har jeg ikke vært med venner i juledagene, men jeg sender alle mine venner varme tanker likevel. Venner er så viktig. Viktigere enn man egentlig kan forestille seg. Jeg føler meg rik, som har gode venner som faktisk bryr seg ♥ Jeg bryr meg jeg også, og jeg skal forsøke å hente krefter nok til å gjøre en ordentlig innsat for å vise det dette året som kommer.

Famile ♥ Jeg er et familiemenneske. Jeg er veldig stolt av, og glad i min familie. Og min familie er ikke så stor. Jeg har to barn, som jammen har blitt helt voksne. De er mine vakreste skatter. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem ♥ Jeg har en bror, med kone og 3 barn, alle sammen helt fantastiske mennesker. Faktisk innkluderer jeg ganske mye min eksmann i familien min også. Han er en viktig person både for våre barn, og for meg. Hans nydelige kjæreste er en strålende bonus. En dame jeg liker virkelig godt.
Så har jeg også min gamle onkel i Egersund. Dessverre er det ikke mulig å hente ham ut og hjem til oss lenger.
I nordfylket har jeg også en gammel tante, og 4 søskenbarn. Det er dessverre ikke så ofte kontakt med dem lenger.
Jeg er veldig glad i dem alle uansett ♥

Julaften feiret jeg og barna mine sammen med min bror og to av hans barn. Og litt på slutten også med min svigerinne, siden hun hadde vært på jobb. Det var en veldig fin julaften. God mat, laget av min niese på 16 år, god prat, fine gaver, og så spilte vi spill og hadde det veldig sosialt og kjekt. En julaften jeg vil huske lenge ♥

I går, 1. juledag, gikk jeg og min datter en liten tur. Det ble nesten en kilometer. Det er så nydelig julevær disse dagene. Strålende sol og kaldt. Jeg elsker sånt vær. Men formen min er ikke på topp, så denne turen var mestring. Jeg slet opp bakken før vi var hjemme igjen. Og dette preget meg også resten av dagen. Men så utrolig herlig da, å få være litt ute i det flotte været.

Jeg tenker nok at det skal bli en liten tur i dag også. Men da tror jeg at jeg venter til i ettermiddag, ved solnedgang. Da skal jeg se om jeg ikke får tatt noen fine solnedgangsbilder ♥

Ellers har jeg og mine barn sett film sammen. Flere filmer. De siste to var de to første i Mazerunner serien. Egentlig litt for spennende for meg. Jeg lever meg sånn inn i ting for tiden, og er jo et følelsesmenneske. Så etter å ha sett en film i går kveld, var jeg et vrak etterpå, og måtte gå rett og legge meg. Selvsagt var det ikke bare pga filmen, men også fordi jeg hadde hatt en litt aktiv dag, med både tur og at jeg laget middagen. Ribbe.

I dag morges var det en vakker soloppgang. Og med frosten på terrassevinduene, ble det en vakker effekt som jeg bare måtte ta bilde av. Soloppgangen, og en av naboenes utejulelys innbød til ro og refleksjon gjennom det frostede vinduet.

Dagen i dag byr også på vakkert vær. Og formen min, ja den er en smule i ubalanse. Men det skal uansett bli en rolig og fin dag, hvor solen som skinner inn vinduene skal nytes til fulle ♥

Ha en vakker 2. juledag ♥♥

GOD JUL TIL ALLE

Så er det jul igjen.

Det er en tid for familie og glede. I alle fall for de fleste av oss.

Denne julen skal jeg feire sammen med mine to barn, Daniel (25) og Amalie (20). Og julaften skal vi alle til min bror og feire med ham og hans familie. Jeg gleder meg veldig til det.
I fjor skulle jeg også dit og feire på julaften, men da var vi alle sittende i karantene i hver våre hus. Jeg var alene her hjemme hos meg selv, og hadde en meget utradisjonell feiring. Jeg hadde ikke gaver, jeg hadde ikke julemat, og jeg hadde ikke lov til å møte noen.

Men venner handlet inn spekemat til meg og satte på trappen min, så jeg led absolutt ingen nød. Men det var nokså ensomt ja, spesielt når det ikke var det som var planlagt opprinnelig.

Denne julen satser jeg på at vi alle klarer å unngå Covid, både Delta og Omikron. Og det håper jeg for alle dere andre også. La oss få ha en god jul uten komplikasjoner ♥

Jeg er takknemlig for alt det gode jeg har i mitt liv, og alle gode mennesker rundt meg, både familie og venner.
Og på vegne av meg selv og mine barn, ønsker jeg alle en riktig           God Jul i 2021 ♥

 

FØRJULSTUR TIL EGERSUND

I år ble det ikke til at vi tok turen til Julebyen Egersund. Det har vi vel pleid å gjøre omtrent hvert år. Men ikke i år. Det ble heller ikke en stor familietur. Det ble kun meg og min bror. Og grunnen til at vi dro til Egersund, er fordi vår gamle onkel bor der. Vi pleier å stille nesten mannsterke opp og besøke ham før jul hvert år. Men pga alle restriksjonene valgte vi å kun dra oss to dette året.

Vår gamle onkel har blitt veldig redusert i løpet av det siste året. Han har flyttet på sykehjem, og det er ikke ofte han vet hvem vi er når vi er der. Det er så uendelig leit, men selvsagt like viktig å besøke ham fordet, året rundt. Han har jo bare oss. Pluss et par til, fjernere slektninger. Og når det også er påbud om å bruke munnbind når vi er på besøk, er det jo enda vanskeligere å kjenne oss igjen.

For tiden er jeg for dårlig til å ta en sånn tur alene. Kjøreturen er en time, og den alene kan slite meg ut. Besøket var vel også en god time. Og så er det en times kjøretur hjem igjen også. Da er det jammen godt å være to, sånn at den friske av oss kan kjøre.

Som passasjer har jeg det godt. Jeg elsker å kjøre bil selv, men nå for tiden foretrekker jeg at andre kjører, for jeg bruker meg så enormt opp når jeg skal sitte og være fokusert og konsentrert om trafikkbildet og alt som skal være trygt og godt. Og som passasjer kan jeg jo heller bruke energien min på å skravle. Og det gjør jeg til gangs er jeg sikker på. Skravler hull i hodet på sjårøfen 😉 Men koselig er det jo da, i en travel hverdag, å få pratet litt sammen på tomannshånd også 🙂

Vi hadde en stopp tidlig, hvor vi hentet kaffe. For min del er det kaffe mocca som gjelder. Dette fordi vi ikke kunne spise eller drikke når vi skulle være på besøk i Egersund. Da er det koselig å ha litt varm drikke i bilen på veien dit. Og så går jo turen fortere når vi har noe godt å drikke på også. Eller den gjør jo ikke det, men det føles kanskje sånn 😉

Så da ble det starten på en fin tur.

Det viste seg at onkelen vår var i godlune denne dagen. Han var frisk, og snakket tydelig. Og han har alltid vært et oppkomme av gode historier. Han liker å fortelle fra svundne dager, og i en alder av 95 er det jo en del historier som er samlet opp. Nå når han forteller kan det godt hende at han mikser litt, sånn at historiene ikke blir korrekte. Men det gjør ikke noe, for det er koselig å høre på uansett ♥

Og enten han kjenner oss igjen eller ei, er han en meget sosial fyr, som liker å få besøk. Han er min gudfar, noe han i alle år har vært veldig stolt av. Nå tror jeg ikke han husker det lenger. Men jeg er jo like stolt fordet ♥ Det er veldig leit at han bor i Egersund, og at min helse er så redusert at jeg er avhengig av andre for å besøke ham. Men sånn er det jo. Det later til at han trives på hjemmet der han bor, og det er jo det viktigste tross alt.

Når familien vår er såpass liten, må vi passe på hverandre så godt vi kan ♥

VINNERLYKKE

For en tid tilbake vant jeg en fotokonkurranse på blogg. Det var en skikkelig god oppmuntring i en tid som var meget mørk.

For ikke så mange dager siden, vant jeg også noe i blogg-sammenheng. Jeg ble trukket til å vinne Flax lodd i Bunny Trash sin omvendtkalender ♥

For en glede, da mørket faktisk hadde senket seg enda mer over meg på det tidspunktet. Så et større lyspunkt kunne jeg ikke fått den dagen. Det var helt magisk ♥

Nå klarte jeg akkurat å manøvrere litt styrke til å ta en liten tur i postkassen, og der lå dette og ventet på meg. Flax lodd, og et fint julekort med en hyggelig og varmende hilsen i ♥

Så er dagen min komplett, fra A til Å. Ingen feber i dag, så langt. Og post som gleder. Det kan jo ikke bli bedre.

Jeg satt akkurat og skrapte loddet, og vinnerlykken min er nok oppbrukt. Men det gjør ikke noe, for det er tanken bak som teller ♥ Og den tanken varmet.

Så får jeg satse på at jeg har ny vinnerlykke til helgen, da jeg har dristet meg til å spille både Eurojackpot og Lotto 😀

Kryss fingrene for meg, please ♥

Og du, om du ikke allerede har vært innom, så anbefaler jeg et lite besøk hos Bunny Trash. Han skriver rett fra levra, eller er det hjertet kanskje? Et varmt hjerte har han i alle fall, selv om sterke meninger kan kamuflere litt. Vel verdt å lese uansett, for dem som er interessert 🙂

DET ER IKKE GULL ALT SOM GLITRER

Jeg har alltid vært glad i glitter og glam. Ja, jeg har ikke totalt overdrevet, alt med måte selvsagt. Men nå når tidene har vært rimelig mørke for meg selv, lyser det opp litt med blanke og glitrende gjenstander.

Og så har jeg i mesteparten av mitt liv vært en sølvjente. Men i det siste har jeg fått veldig sansen for gull også. Så når alt har vært mørkt og trist denne høsten, så har jeg faktisk på litt gode dager unnet meg å shoppe litt gullete julepynt.

Jeg har julepynt nok, bevares, men akkurat i år følte jeg behovet for noe nytt.

Denne engelen er siste tilskudd i julepyntsamlingen. Den kjøpte jeg etter jeg ble utskrevet fra sykehuset. Som en liten gave til meg selv.

Jeg er veldig glad i engler. Jeg er ikke på noen måte religiøs, men englene gir en følelse av ro og stabilitet, så de har alltid appellert til meg. Og så er de jo vakre da, der de står i butikken og frister en stakkars svak sjel 🙂

Jeg kjøpte tidligere to juletrær også. Det var da advent begynte. Jeg stappet i meg paracet, sånn at jeg skulle orke å gå på førjulssalg.
Jeg synes de trærne var så fine der de sto og lyste opp i gull.

Selvsagt er det ikke gull, men flott og gullete er det likevel. Jeg har ikke behov for at gull og diamanter skal være ekte når man pynter med det rundt om i huset. Det er uttrykket det gir som teller, ikke ekteheten 🙂

Sammen med adventslysene jeg valgte i år, synes jeg de gullete figurene passer godt. Jeg har alltid pleid å ha lilla adventslys. En gang hadde jeg hvite. Men i år hadde jeg lyst på noe helt annet. Så da ble det disse sand/gull fargede. Og så har jeg pleid å ha et eget julefat å ha adventslysene på, men i år valgte jeg et gullfat som jeg har hatt stående fremme hele året. Pyntet det litt vinterlig og julete, så ble det riktig pent synes jeg.

Og med tente lys om kvelden, er stemningen komplett. Nå er det ikke lenge igjen til jul ♥
Og nå har julestemningen begynt å krype inn i kroppen min. Jeg gleder meg som et lite barn ♥

Har du fått julestemningen i kroppen?

VINTERLAND I SANDNES

Julebyer er det mange byer og steder som begynner å få, og det synes jeg er en veldig koselig førjulsaktivitet å besøke i denne koselige tiden før jul.
Hvert år har det vært tradisjon for oss å dra til Julebyen i Egersund. Men i år har vi fått juleby i vår egen by, Sandnes. Så for første gang har jeg ikke dratt til Egersund. Jeg kunne så klart gjort det, men nå har ikke helsa mi vært medgjørlig, så det har rett og slett ikke latt seg gjøre.

Da julegrana ble tent første søndag i advent i Vinterland i Sandnes, var jeg tilstede. Godt hjulpet av Paracet og Ibux. Det var mye folk der, og jeg brukte munnbind, siden jeg ikke vet hvor mye covid antistoffer jeg har etter 3. vaksinedose.

Juletreet er stort, og jeg følte meg ganske beveget da det ble tent.
Pariserhjul og Nordlys er det også i Vinterland.
Det er også isbane, isskulpturer, isbjørner og mange salgsboder der. Men akkurat disse fikk jeg ikke tatt bilder av i folkevrimmelen hvor jeg også ikke selv hadde krefter nok til å gjøre som jeg pleier og liker å gjøre. Men en dag nå til uka, som er siste åpningsuke i Vinterland, skal jeg ta turen ned dit, for å få en litt bedre kikk på dette. Jeg har ikke hatt helse til å dra dit igjen før nå.

Nordlyset var ganske stilig. Det var et bevegelig lys, og av og til dro julenissen i sin slede og med sine reinsdyr rundt søylen. Det er utrolig hvilke effekter som kan lages nå til dags 🙂

Det var ikke mange som brukte munnbind i folkevrimmelen. Men jeg synes det var tryggest. Tror nå etter Norge stengte ned igjen, at folk er litt flinkere med munnbindbruk også utendørs når det er mye folk. Det vil jeg sikkert finne ut i morgen, når jeg tenker meg ned dit en tur igjen før de stenger for sesongen.

Jeg synes det har blitt så fint nede i byen min nå etter de bygget ny og fin park hvor det lages til arrangementer og hvor både store og små kan kose seg. Sandnes begynner å bli en moderne og fin by ♥ Synd at covid nå skal ødelegge gleden igjen, men vi klarer oss nok gjennom denne nedstengningen også 🙂

Veldig kjekt å få litt julefølelse i disse tider i alle fall 🙂 Den begynner nå å synke inn igjen etter jeg har kommet meg på bena etter lang tids sykdom. Så nå er det kos med julekaker, julepynting og hyggelig samvær med barna mine ♥

Ha en skikkelig herlig dag i dag ♥ Covidfri klem til dem som vil ha ♥

GOD SOM NY

Tenk, et under har skjedd!
Jeg har endelig begynt å bli bedre. På ekte 😀
Jeg hadde et par dager for lenge siden, hvor jeg følte det gikk bedre, og det blogget jeg om også. Men så var det bare et blaff, og jeg ble dårlig igjen.

Men nå har jeg ikke hatt feber i det hele tatt på 3 dager. Og formen har også blitt betraktelig bedre. Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg hadde jo helt glemt hvordan denne “friske” følelsen kjentes.

Jeg har i alle fall blitt så god, at jeg fikk lov å reise hjem fra sykehuset i går ettermiddag. Jeg kunne bli der, men jeg fikk velge, siden feberen var så sporløst borte. Så da var ikke valget så vanskelig at det gjorde noe 🙂

Så jeg er hjemme igjen, jippi ♥♥♥

Jeg må innom sykehuset igjen til flere undersøkelser og til kontroll. Men det vil jeg få en innkalling til. De vil kikke nærmere på hva det kan ha vært som ga meg så lav blodprosent at jeg nesten måtte få blodoverføring. Jeg var visst helt på grensen. Ikke rart jeg følte meg som et vrak.

Og så er jeg plutselig så mye bedre og alle verdier har begynt å bevege seg mot normalen. Uten at det har skjedd noe spesielt.
Legens teori er at celler i kroppen har angrepet seg selv, og når da immunsystemet mitt er så dårlig, så klarte det ikke å fikse problemet. Men nå ser det ut som at det har begynt å klare det likevel, mot alle odds.

Så i natt har jeg sovet så godt, for første gang på det jeg kan huske. Og jeg våknet opp i morges uten den hersens feberen. Ansiktet mitt var svalt, og kroppen klarte å bevege seg uten for mye tankevirksomhet og konsentrasjon. Det kjennes helt surrealistisk. For jeg har jo hatt feber hver dag siden 26. september. Og jeg hadde helt glemt hvordan det var å føle seg frisk og oppegående.

I dag skal jeg forsøke å gjøre litt koselige ting, som å bake litt.

Og pynte litt mer til jul 🙂
Jeg må bare legge til at denne bilen kjøpte jeg for noen uker siden, på en litt oppegående dag. Det er en Citroen 2CV. Jeg har eid en sånn. Min var rød. Så denne lille her bare MÅTTE jeg ha ♥

Så nå skal det bli en ordentlig og glad jul. Gjett om jeg gleder meg?

Ha en virkelig strålende herlig dag ♥♥♥