EN HET AFTEN

Denne julaftenen var fin. Jeg hadde alle mine nærmeste rundt meg, og sammen spiste vi god mat, åpnet mange fine gaver, hadde quiz og god prat 🙂

Julaften var det jeg som holdt dette året.Og vi var 10 stykker rundt bordet. Pinnekjøtt i lange baner, og to gode desserter. Kake og julekaker til kaffen. Kaken fordi det var et bursdagsbarn blant oss, og klart han måtte få kake 😀

Selv følte jeg meg besvimelsen nær flere ganger, for jeg kjente at jeg hadde feber, og en murrende hodepine. Snuen økte også på i løpet av kvelden. Da jeg snek meg til å måle tempen, viste den 38,9. Ikke rart jeg følte meg rimelig dårlig.

Jeg er jo vant til å ha feber. Normalt på det høyeste 38,5. Oftest har jeg feber minst en gang i uken. Men avhengig av hva uken inneholder, kan feberen oppstå oftere.
Nå når jeg sitter her, tror jeg faktisk at feberen skyldes en influensa eller kraftig forkjølelse som er på vei. Spesielt siden feberen er så høy.

Men tenk, jeg holdt ut hele kvelden uten å besvime 😀 
Jeg får garantert svi for dette, men det var absolutt verdt det. Jeg har virkelig kost meg, til tross for sykdom og det hele. Hvor lurt det var å holde ut, vil tiden vise. Men likevel, denne gode gjengen med alle jeg er glad i, ville jeg ikke unnvært tiden med for alt i verden.
Jeg føler meg rik, rik på fantastisk fin familie ♥ 

Ikke noe bilde denne gang, siden jeg ikke har lagt dem inn på PC enda. Men kanskje når 1. dag er i gang 😉
Håper alle har hatt en fin julefeiring 🙂
Jeg skal innom og lese blogger nå i romjulen.
Jeg har god tid nå, og er alene.
Og vil forhåpentlig ikke bli helt sengeliggende 🙂

God og varm klem til alle, og nyt romjulen ♥

GOD JUL

Med ønsker om en fredelig og god julehøytid 🙂

EN LITEN OPPDATERING SÅNN FØR JUL

Hei alle sammen 🙂

Det er veldig stille fra meg for tiden. Jeg beklager det. Formen kunne desidert vært bedre, og det er mye som står på akkurat nå.

Jeg forsøker å leve livet etter beste evne. Og får ikke med meg halvparten av halvparten av alt jeg har lyst å gjøre. 

Men jeg føler meg priviligert, som får hjelp på Lassa. Til nå har jeg fått en hjelp jeg ikke hadde ventet.

Jeg får nemlig hjelp av sosionom.

Jeg har i grunnen aldri reflektert så mye over hva en sosionom gjør for noe. Men nå etter jeg selv fikk tilbudet, har jeg faktisk fått en god innsikt i akkurat det. Og jammen føler jeg meg lykkelig for den hjelpen.

Det er nemlig en av tingene i dette livet, som jeg ikke klarer å hamle opp med alene…dette med offentlige kontorer, hvilke rettigheter jeg har, og hvordan jeg skal gjøre ting?
Nå får jeg litt hjelp og veiledning.
Det hadde jeg aldri ventet, men her sitter jeg, og føler meg bittelitt sterkere, nettopp fordi noen hjelper meg med å finne ut av den jungelen.

Jeg har også nylig vært på en liten reise.
Sammen med en god kamerat, Tommy, dro jeg på langhelg til Lisboa. Litt varmerer klima, annen mat, noe nytt å se, og hyggelig selskap.

Det var en kjekk tur. Og faktisk den første turen på lenge, hvor jeg ikke var mer sliten da jeg kom hjem enn da jeg reiste.

For det er vel en kjent sak at storbyferier er travle. Og ofte blir det lite tid til hvile.
Vi holdt et lavt tempo. Vi fant flere caféer som vi prøvde ut, kaffedrikker og de berømte Pasteis de Nata, som er små vaniljekremkaker. Og så klart skadet det ikke at reisefølget mitt var en Gentleman 😉
Vi kan skravle sammen som to taletrengte venninner, og vi kan være helt tause sammen, uten at det føles påtrengende. Det var en helt topp tur for min del.


På denne collagen her, var vi i bydelen Belem. Der besøkte vi Belemtårnet, som er en gammel borg, står på UNESCOs verdensarvliste. Der var også et asiatisk brudepar, som valgte å ha sin bryllupsfotografering der. I Belem besøkte vi også opprinnelsesstedet til vaniljekremkakene Pasteis de Nata. Men vi hadde på forhånd funnet en annen kafé hvor vi syntes de smakte bedre 😀

Veldig kjekt å reise med gode venner. Og nå presiserer jeg ordet venner. For jeg har jo oppdatert på Facebook, at jeg har vært på tur. Og noen har nok trodd vi var på date. Men det var vi ikke. Vi er gode venner, som ikke har til hensikt å ødelegge vennskapet på noen som helst måte. Dette vennskapet skal vare livet ut. Og utrolig herlig å være på tur uten å ha behov for svart belte i shopping. Utrolig herlig å være på tur uten noe form for press hverken til det ene eller det andre. Bare mye prat, mye latter, og kjekke opplevelser.

Det er det man har gode venner til 😀

Og så kom jeg hjem da, og fant en hyggelig konvolutt i postkassen. Det var fra Frodith. Hun hadde sendt en liten oppmerksomhet etter deltakelsen i froggetoget 🙂 Tusen takk for det søte Frodith ♥
Og nå har hun julekalender på bloggen sin 😀

Og apropos jul….
Jeg gleder meg til jul, for første gang på mange år. Og til tross for at det blir første julen uten mamma.
Akkurat det er noe jeg grubler mye på. For jeg savner mamma ♥ Men jeg tror hun har det bra nå. Og det er det som er viktigst.
Julaften blir vi 10 til bords.
Jeg tror det vil bli litt godt og litt trist på samme tid. Men trist på en god måte kanskje. Det er mange gode minner som vil komme frem på en sånn dag. Og jeg vet at savnet vil være der. Både etter mamma, og pappa. Men likevel skal vi som er igjen, ta godt vare på hverandre ♥

 

Jeg er innom og leser blogg iblant. Men kommenterer ikke så mye. Jeg har så mye i hodet, og er så sykt sliten. Men jeg har dere i tankene alle dere jeg følger. Og håper jeg kommer sterkere tilbake på nyåret.
God klem til alle som vil ha ♥