STEINBUKKEN

Steinbukken er tegnet som råder i disse dager. Det er da de fyller året. Halve desember og halve januar. Sånn omtrent i alle fall.


Av en eller annen grunn, tror jeg at jeg har en magnetisk dragning mot Steinbukker. Eller de mot meg. Noe sånt i alle fall.

For jeg kommer veldig ofte i kontakt med dem. God kontakt også. Knallkjekke folk, de som er født i stjernetegnet Steinbukken 😀

Alle mine ekser, jeg har 4 stykk, er født i det tegnet, Steinbukken. To av dem fyller året på julaften, en på nyttårsaften og en litt uti januar. Det kan se ut som at jeg er veldig flink å peile meg inn på dem med litt spesielle bursdager. Dvs. dager hvor hele resten av landet også er i full feiring.
Litt rart at jeg ikke enda har peilet meg inn på en som fyller år på 17. mai. Men det er kanskje fordi han ikke er Steinbukk 😉

På grunn av dette, har jeg blitt litt i mot Steinbukker som kjærester. For det ser jo absolutt ut som at jeg kan være god venn med dem, men å ha et kjærlighetsforhold, det fungerer ikke i lengden.

Det betyr, at jeg ofte spør en potensiell likandes type hvilket stjernetegn han er født i? Og svarer han Steinbukken, så klarer jeg ganske fort å vri det over til at vi kun kan være venner. At det vil fungere best.

Og det har fungert utrolig godt veldig lenge. Jeg har etterhvert ganske mange gode Steinbukkvenner.

Her om dagen, noen uker siden, kom jeg i kontakt med en ny mann, som jeg syntes det var trivelig å skrive med. Jada…jeg møter folk over alt jeg 😉

Vi fikk pratet om mangt, og jeg følte en god kjemi. At han var kun 40 år, det fant jeg ut at jeg ikke skulle henge meg opp i. Vi besluttet å møtes, og gå en tur.

Jeg gnaget litt på det der med aldersforskjellen, og utrykte litt bekymring overfor ham om dette i uken før jul. Men det er strengt tatt ikke noe problem. Ikke for meg i alle fall. Han svarte da, at han synes ikke aldersforskjellen gjorde så mye, for han skulle fylle året uken etter, og da ble han jo 41. Så aldersforskjellen var jo minimal mente han.

Der og da ble jeg lamslått. Jeg var glad vi satt i hver vår stue og skrev til hverandre. For jeg tror nok jeg må ha sett ganske skuffet ut. For hvis han skulle fylle året i juleuken, så betydde det jo at han var Steinbukk!

Jeg kommenterte det overfor ham, at jeg visste han var Steinbukk da. Men for en gangs skyld unnlot jeg å komme med den vanlige kommentaren min, at da kunne vi maks være venner. Jeg besluttet å vente å se. 

Istedet spurte jeg ham: “Siden du fyller året neste uke, i juleuken, du har ikke tilfeldigvis bursdag på selveste Julaften da?”
Svaret kom kontant: “Joda, jeg fyller året den 24. desember.”

ER DET MULIG??????

Hvordan går det an altså, å treffe blink enda en gang? Enda en som fyller året på julaften? En mann, som jeg fatter interesse for?

Jeg tror det hviler en forbannelse over meg eller noe sånt. Det finnes ingen annen forklaring! Steinbukken er nok min skjebne.

Uansett besluttet jeg at jeg skulle møte han noen ganger, i alle fall vennskapelig. For å se ting an litt. Og det gjorde jeg. Og jeg fant ut at han er Steinbukk ja. Som venn vil det fungere veldig bra. Som kjæreste vil det fungere veldig dårlig.

Heldigvis hadde jeg på forhånd klarert med han, at vi møtes vennskapelig. Så får vi se ting an. Og jeg nevnte ikke med et eneste ord at jeg har litt aversjon mot Steinbukktegnet.

Men nå kan jeg med hånden på hjertet si at det ikke blir noe mer enn vennskap. Forhåpentlig et godt vennskap. Som jeg har med andre Steinbukker.


Teksten her burde forklare det meste.

Sånn er det bare. Det ligger i meg. Mulig jeg dømmer. Men sånn er det bare.

Jeg tror helt ærlig, at han også vil synes det er best. Selv om jeg ikke har fortalt det til ham enda. Jeg tror ikke han var kommet i det romantiske hjørnet enda. Selv om vi begge er single og har mange av de samme tankene om ting.

Det ser ut til at jeg har antennene ute for tiden, og ønsker å ikke være alene. Det er jo ganske periodisk. Og nå har jeg en sånn periode, hvor jeg er åpen for nye muligheter.

Men altså……..

……..dette er ikke en kobling som jeg med min kroniske utmattelse kan gå inn på 😉

 

Så jeg er egentlig klar til å kikke på andre stjernetegn jeg 😉

Er du opptatt av stjernetegn og hvem som passer sammen?

 

 

(Alle bildene i innlegget er hentet fra google)

#stjernetegn #steinbukken #tvillingene #lovematch #forhold #kjærlighet

GOD JUL

Vinteren er mørk her på Vestlandet. Snøen legger ikke sitt dempede teppe rundt oss, og gir oss en hvit jul. Men nettopp derfor er jeg så glad for julen, og alle julelysene. Det at man pynter opp med lys både inne og ute. Det gjør at den mørkeste måneden er til å holde ut. Forventningene og familiesamholdet er også en viktig faktor for at jeg holder ut denne måneden.

Energien min er på bunn-nivå nå. Jeg må prioritere den riktig. Og har valgt å kose meg med juleforberedelser, og lite annet. Jeg har også hatt noen få sosiale dager. For å få litt av alt som inneholder juleglede og dem jeg er glad i.

Jeg har også, i gode stunder, lest litt blogg, men ikke kommentert så mye. Så jeg klarer sånn noenlunde å holde litt følge med hva dere, mine bloggvenner, holder på med 🙂 Ofte scroller jeg bare gjennom overskriftene, de dagene jeg ikke er i form.

Jeg har bakt 3 sorter. Og det var også målet. Det ble en sort i uken de første adventsukene.

Jeg skal ha julaften her hjemme, sammen med min familie som jeg er så glad i. Og jeg er i rute. Jeg nyter forberedelsene. Og det er lenge siden sist 🙂

Nå vil jeg benytte anledningen på dagen før dagen, å ønske alle mine bloggvenner, og alle andre venner, en riktig fredfull og god Jul. Jeg tenker masse på dere, og er glad i dere, alle som en ♥

#jul #julefred #julehilsen #hilsen #godjul

GRIP DAGEN

Nyt dagen i dag, den kommer aldri igjen.

Nyt timen nå, den kommer aldri igjen.

Nyt sekundet nå, det kommer aldri igjen.


Lev livet akkurat nå.

For i neste sekund kan noe endre seg, og du blir stilt overfor motgang.

Ta utfordringen, for motgang gjør sterk.

Etterpå kan du være stolt, og nyte alt det du fikk til.

Grip dagen, den er din!

Bildet tok jeg på Alvøen i Bergen i november 2015.

 

 

#gripdagen #livet #leve #motgang #utfordring #alvøen #bergen

DEN VAKRESTE JULEGAVEN

Jeg er en mamma, en skikkelig hønemor. Og elsker alt jeg får av ungene mine ♥

Og når det da er hjerteskjærende vakkert, så blir jeg så rørt, at tårene presser på.

I tillegg er det en god uke til jul. Og jeg føler at jeg ligger bakpå med både gaver og det meste annet. Men jeg stresser ikke.  Jeg har ikke ork til å stresse. Det blir jul uansett.

Jeg er nok ganske tung og sliten nå. Men det kommer seg nok når vi går lysere tider i møte 🙂

Gavene vet jeg hva jeg skal kjøpe, til alle sammen. 3 gaver er allerede ferdige.

Men den vakreste julegaven fikk jeg i fjord på denne tiden. Da jeg ønsket meg en julesang, sunget av min datter.

Og det fikk jeg 🙂

video:drummer boy

 

 Little Drummer Boy har jeg elsket helt fra barnsben av, og den sang Amalie til meg, og laget denne lille videoen, helt ved hjelp av sitt eget enkle lyd og bilde utstyr ♥

Ønsker alle en fin Lucia og 3. søndag i advent ♥

 

PAKKE I POSTEN

Nå om dagen, er jo ikke det så uvanlig, å få pakke i posten. Eller i alle fall å få hyggelig post. For nå er vi jo inne i kosemåneden. Og da er det ofte også noe koselig i postkassen.

Egentlig, så har antall julekort som kommer i posten, gått drastisk ned etter at internett gjorde sitt inntog. Mange sender nå julekort på epost, Og så har de kanskje så store barn, at det ikke blir bildekort likevel. Jeg merker det i alle fall godt, at det er ikke så mange julekort til pynt her, som før.

Men, nå var det ikke julekort jeg skulle skrive om.

Det jeg egentlig ville skrive om, var denne her:


For denne lå en dag i postkassen min, for godt over en måned siden.

Da jeg snudde pakken, så jeg at den var fra Elin Slåen 🙂

Jeg ristet litt forsiktig i den, og lurte veldig på hva som kunne være inni? Og jeg er jo selvsagt svært nysgjerrig, så jeg sto ikke så lenge å funderte på det, før jeg begynte å åpne pakken.


Inni pakken, lå en liten pose med noe oppi. Og jeg undret meg enda mer. Og selv om det sto Mary Kay på posen, koblet jeg ikke noe, før jeg tittet oppi.

Det har seg nemlig sånn, at jeg er så sliten og småsløv for tiden, at hjernen også tar ferie av og til, og nekter å samarbeide helt etter normalen.

Oppi pakken lå dette:


Elin, hun har nemlig skjønt det. Hun har fått med seg at jeg er en ivrig bruker av øyemakeup 🙂 Og da er jo mascara helt klart en vinner for meg 😀
Hun hadde lagt ved et informativt brev, som forklarte litt.

Mascaraen er av merket Mary Kay. Elin er selv forhandler av Mary Kay, og trenger du noe, er jeg ganske så sikker på at du kan høre med henne 🙂

Jeg har selvsagt prøvd mascaraen, og bruker den faktisk daglig nå. Når jeg først har åpnet den, så må jeg jo bruke den til den er tom. Og det var en veldig god mascara. Jeg er litt kresen på sånne ting, men denne likte jeg godt. Lett å påføre. Passet egentlig best for dem med korte øyevipper. Jeg har lange øyevipper, men de er nokså tynne. Og denne klarte brasene godt, med å gi en litt fyldigere look. I tillegg klarer jeg å legge den helt inntil øyelokket, uten problemer. Det pleier å være litt vanskelig med forskjellig type mascaraer. Er ikke alltid like heldig med det har jeg opplevd. Men denne klarte brasene.


Nå er jo ikke jeg like smukk som modellen på katalogbildet, men jeg har gjort mitt beste for å få til en glamorøs look med bakgrunnslys og softet bilde 😉 I tillegg kan jeg nevne at jeg faktisk hadde en bad hair day denne dagen i november 😉

Jeg er avhengig av mascara. Så tusen takk til deg Elin, for at du har oppfattet akkurat det 😀 Og tusen takk for at du tenkte på meg. Pakken var en virkelig oppløftende overraskelse for meg når jeg sliter som verst på helsefronten.

Mary Kay er et merke jeg liker godt. Brukte det mye før, da jeg hadde en venninne som solgte det.
De har masse forskjellig i produktkatalogen, ikke bare make up, men også hudkremer og renseproudkter. Det er en spennende verden. Sjansen for at jeg bestiller noe en dag, er overhengende 🙂

Ta gjerne en kikk innom Elin, og se hvordan hennes liv fortoner seg sammen med alle de vakre firbente familiemedlemmene. Kjekk blogg å lese. Og garantert får du nok litt info om Mary Kay også, om du spør henne 🙂

Tusen takk igjen, fra denne sminkedukken her i Sandnes 😀

 

PS. Nå gjør jeg nok best i å si at dette er et sponset innlegg, all den tid jeg fikk denne gaven, og skriver om den og merket her.

 

 

#makeup #sminke #pakke #hudpleie #overraskelse #modell #mascara #marykay

JEG ER FORELSKET….

Jeg har blitt 47 1/2 år nå. Og har mange ganger undret meg over hva som er meningen med mitt opphold her på kloden?

Veldig ofte har jeg undret meg grønn over akkurat det. Og ikke kommet til noe svar. Det er som om jeg bare er her tilfeldig. Bare for å fylle ut noen tomme plasser liksom.

Men så har jeg samtidig en tro på at ingenting er tilfeldig.
Jeg tror ikke på Gud. Ikke sånn egentlig.
Men jeg tror at det er noe som driver oss. Det trenger ikke å være en guddommelig kraft. Det kan like gjerne være noe som iherdig forskning vil finne ut av om en 200 års tid eller noe sånt.

Jeg har hatt tøffe tider, i mange år. Noen perioder verre enn andre. Og jeg må innrømme at jeg har hatt lyst å gi opp mer enn en gang.

Jeg har alltid vært en sårbar person. Jeg er veldig lett å såre. Og det tror jeg er fordi jeg har en ukuelig tro på det gode i alle mennesker. Og når noen da viser at de ikke bare har godt i seg, så er jeg et lett offer.

Men likevel er jeg glad i mennesker, og mennesker fascinerer meg.

Det som i grunnen gir meg de tøffeste tidene, er helsen min. Ikke at jeg er så syk at jeg ligger til sengs hele dagen. Heller ikke sånn at jeg har synlige defekter eller sånne ting.
Helseproblematikken går i kronisk utmattelse. Og jeg er ikke blant de aller hardest rammede heller.

Men det er hardt nok, når man strever for å kunne ha et tilnærmet normalt liv, både alene og sosialt. Når man er stolt og sta, og helst ikke vil innrømme at man ikke takler livet alltid. Når man smiler hver dag, selv om man har større grunn til å gråte. Når man egentlig vil klare alt selv, men må be om hjelp.
Jeg er god til å kamuflere mine problemer. Jeg viser det ikke utad.  Kronisk utmattelse er en usynlig sykdom. Og om man er sta nok, så er den ikke lett å oppdage, om man ikke blir det fortalt.

Jeg har vært så langt nede, at jeg har vurdert å ende det hele.

Flere ganger.

Men det er lenge siden nå.

For så lenge jeg har barn, og en familie som er glad i meg, så har jeg noe å leve for. Jeg har noen som vil bli lei seg om jeg skulle velge den “feige” veien. Og jeg ønsker ikke at noen skal være lei seg på grunn av noe jeg velger å gjøre.

Etterhvert har enkelte ting snudd.
Jeg er like kronisk utmattet. Men du kan ikke se det. For jeg har fått noe jeg ikke helt var i besittelse av tidligere.
Jeg har fått livsvilje.
Jeg er like utmattet, og har fått større smerter i kroppen det siste året.
Jeg er like utmattet, men jeg har klart å finne en ganske god oppskrift på hvordan unngå den mørke kjelleren kalt depresjon.
Og DET gjør hele forskjellen.
Da er det enda lettere å skjule at man ikke er helt i form.
Og da er det lettere å finne de positive tingene i livet.

Jeg har oppdaget livet. Jeg har oppdaget de små tingene. Jeg har oppdaget at det finnes mange mennesker som er gode å ha i livet sitt. Gode venner, nesten som familie.
Jeg har oppdaget at det finnes mye kjekt å være med på, og å oppleve.
Jeg har oppdaget at jeg klarer å mestre ganske mye, til tross for min utmattelse. Vel og merke når jeg har en god dag. 
Og en sånn ting kan være å vaske badet, i løpet av en dag. Istedetfor å bruke 3 dager på jobben. Og jeg har ikke noe stort bad. Hver gang jeg har fått til det, føler jeg at jeg mestrer å leve. Dessverre skjer det ikke alt for ofte at jeg mestrer dette.

Men jeg har også oppdaget at jeg får til å være sosial. Til tross for min medfødte sjenanse. Og det gir den største mestringsfølelsen av alle 🙂

Rett og slett har jeg oppdaget livet.
Og jeg har forelsket meg…..i livet

Det er den beste forelskelsen jeg har hatt noen gang ♥
Jeg føler meg sterk og levende. Og jeg føler meg rustet til å kjempe mot alt som er vanskelig. For jeg ser, at selv om jeg opplever alt for mye motgang, så er livet vakkert, det gir glede, det har mange gode overraskelser, og det finnes mange gode mennesker der, som jeg er veldig, veldig glad i.

Jeg er beredt til å leve nå. Selv om kroppen ikke alltid fungerer. Jeg innser, at jeg ikke må være sta og sterk hele tiden. Jeg innser at det faktisk ikke er mulig med en sånn helsesituasjon. Men jeg har likevel lov til å glede meg over alt som er bra, alt som er positivt. Jeg vil heller fremheve det, fremfor det som er negativt. For det negative, hjelper kun til å dra oss ned, det bygger oss ikke opp.

Jeg innser at jeg har begrensninger, men likevel er jeg positiv.
Det er nok en mening med dette. Jeg er nok blant de utvalgte, som har såpass mye ståpåvilje, at jeg vil takle å være syk.

Men jeg synes jo det er litt urettferdig innimellom. Og da kan jeg bli ganske mørk.
Heldigvis går det fort over. For nå har jeg oppdaget livet, og jeg vil gjerne leve det, etter beste evne, selv om det sliter meg ut 🙂


Bildet er googlet.

Jeg elsker livet ♥

♥♥♥

 

#helse #liv #glede #sykdom #utmattelse #positivitet #mennesker