EVA OG SLANGEN

Jeg har en bucket-list. Den er ikke skrevet ned, jeg bare har den i hodet foreløpig. I fjor fikk jeg oppfylt en av tingene på listen, det var når jeg dro til California sammen med ungene mine. En opplevelse for livet, som jeg har drømt om halve livet 🙂

Nå har jeg plutselig fått oppfylt enda en ting på listen min: jeg fikk holde en slange 🙂 Jeg heter jo ikke Eva for ingenting. Jeg har jo paradiset mitt fullt av epler, men noen slange har det så langt ikke vist seg der.

Så når anledningen plutselig bød seg, så var ikke jeg sen om å spørre om å få lov til å holde denne søte lille slangen ♥

Strengt tatt er det ikke en slange da. Det er en snok….nærmere bestemt en kornsnok. Men i de flestes øyne tenker man jo slange likevel. Det er jo unektelig et reptil i alle fall 🙂

Så lurer du sikkert på om jeg ikke var redd?

Nei, jeg var ikke redd. Jeg var veldig spent, men ikke redd. Slangen (snoken) er så liten, at hva er det å være redd for? Jeg ble forsikret om at den var ganske fredelig og snill. Og det var den 🙂

Jeg var ikke stiv av skrekk, for jeg heter jo Eva, og Eva i Paradis var jo ikke redd for slangen, så da burde heller ikke jeg være det.

Men ikke kom til meg med en edderkopp. Den har ikke jeg på min bucket-list. Mens slanger og sånne vesener, der er jeg mye mer fascinert og nysgjerrig.

I utgangspunktet ante jeg ikke så mye om størrelsen. Og da jeg så den kommenterte jeg at den var jammen ikke stor. Jeg var nesten litt skuffet over at den var så liten. Men en fin begynnelse er det jo, om det skulle bli mulighet til å holde noe større 🙂 Og nei, jeg er jo ikke skuffet. Jeg syntes den lille rakkeren der var riktig så sjarmerende, selv om den også var veeeeldig bedagelig 🙂

Jeg kunne hatt lyst å hatt en slange selv egentlig. Meeeeen…..tanken på dietten dens, tiltaler meg ikke. Denne lille her spiser nemlig baby-mus. Og det å skulle gå og skaffe baby-mus er en tanke som ikke frister så veldig akkurat nå i alle fall, men jeg kunne jo spørre katten min om han ville tatt oppgaven?:)

En artig opplevelse var jo dette da, og jeg kommer til å huske dette lenge 🙂

Har du holdt en slange noen gang, eller andre “skumlinger”?

 

#kjæledyr #reptiler #slange #snok #kornsnok #opplevelse

 

KOSEDAG

I dag har jeg hatt en ordentlig kosedag, samtidig som jeg fikk gjort noen ærender.

Det finnes jo mange slags kosedager. Og siden lørdagen min forsvant sengeliggende, så fant jeg ut at jeg fikk finne på noe kjekt i dag i stedet. For nå har jeg jo hatt helgen til å hvile, og da var jammen ikke dagen i dag så verst 🙂 Oftest er mandagen veldig velkommen og vond på samme tid. Velkommen fordi da er alle i gang igjen, og jeg kan hvile. Jeg trenger oftest den hvilen, fordi helgene, når alle de jeg er glad i og har lyst å være med, har fri, så er det rimelig travelt. Og da er jeg som regel totalt kaputt om mandagen, etter en mer eller mindre travel uke.

Selv om solen skinte, kom det enkelte regnbyger, og jeg fant ut at jeg hadde lyst å ta turen til Kvadrat, det største kjøpesenteret i byen. Da kunne jeg gjøre noen ærender i samme slengen, men det jeg egentlig ville, var å sulle rundt og bare kikke, ta meg en kaffe og en godbit, og ellers bare ta det helt med ro.

Ofte synes jeg det er slitsomt å gå på kjøpesenter. Men i dag, i arbeidstiden, når folk flest er på jobb, så var det jo ganske fredelig egentlig. Og så hadde jeg jo kun meg selv å tenke på og å tilfredsstille. Da var det faktisk veldig koselig å være på kjøpesenter. Det gjør meg ingenting å gå rundt alene. Jeg storkoser meg 🙂

Jeg tok meg nokså tidlig en pause på ei fastfood sjappe. En Cola uten sukker, og en pommes frites sto på menyen for min del. Da fikk jeg en god hvil, og litt påfyll av “energi”. Jeg har jo lært det på Lassa, at jeg må være flink med mellommåltidene. For jeg trenger energien det gir. Kroppsfasongen min er ikke enig, men jeg kjenner jo hvor godt det faktisk gjør å ta en kjeks, en energybar, en banan, en smoothie, eller en pommes frites for eksempel. Raskt og enkelt. Ikke alltid det sunneste, men viktig likevel, visstnok. Jeg har nå alltid en energybar med meg i vesken i tilfelle det ikke er andre ting tilgjengelig der jeg er.

Og siden vi snakker om kroppsfasong, så har jeg lenge ønsket meg en kåpe. Jeg har en vinterkåpe, men jeg ønsket meg en litt lettere kåpe også, til vår og høst. Og så har jeg kikket litt etter det. Men jeg føler ikke for de elegante kåpene med knyttebelte i livet. Kroppsfasongen min er ikke der akkurat nå. Jeg føler ofte at kåper kan bli litt klumpete på meg, jeg er liten og litt rund.
Men så var jeg rundt og kikket for et par uker siden, og da fant jeg denne kåpen i en av de kjekke butikkene. Og jeg har tenkt mye på denne kåpen. Den er elastisk og veldig komfortabel. Og så er den sånn at den passer til mye. Og så var den ikke så dyr. Som sagt, jeg har tenkt på den. Helt siden jeg så den første gang.

I dag gikk jeg for å prøve den en gang til. Men jeg fant ikke den størrelsen jeg følte meg mest vel i. Men likevel vurderte jeg den sterkt. Kikket godt i speilet, snudde meg rundt og studerte nøye. Jeg fant ut at kåpa kunne gå. Fin var den i speilet i alle fall.

Jeg gikk for å spørre om de tilfeldigvis hadde den i en str. større? Og joda, de hadde en igjen. Så prøvde jeg den også, og besluttet at nå var tiden moden for å handle kåpe 😀 Og jeg er veldig fornøyd ♥ Gleder meg til å ta den ordentlig i bruk 😀

Så var det tid for en ny pause 🙂 Denne gangen falt valget mitt på kaffebar 🙂 Jeg valgte meg en kaffe mocca. Var ikke sulten, hadde bare behov for godtesmak 🙂 Og det er vel energi nok i denne her, tror du ikke?

Kul pynt var det i alle fall, og det stemmer jo ganske godt også: More coffe, less worrie – mer kaffe, ferre bekymringer 🙂

Det er flere kaffebarer i dette området her. Den ene var ganske stappfull av folk, sikkert lunsjpause eller noe sånt, mens denne jeg valgte, var det ingen. Valget var lett, jeg trengte jo hvile, og kaffen er god på denne plassen. Masse folk og surrende prat er noe jeg blir enormt sliten av, så det passet meg ypperlig at denne plassen var folketom. Ikke kan jeg helt forstå det heller, for det er fint og komfortabelt å sitte på denne plassen, og det er aldri kaos i disken. Ikke engang i de tidene da det var mye folk og kø her. Men det er det på den andre plassen, der er det alltid litt småkaos i disken, og man må vente lenge og vel på drikken man har bestilt. Så jeg skal huske det neste gang, da skal jeg også hit på denne plassen.

Jeg fant meg en av salongene ved vinduet, komfortabelt og fint. Derfra kunne jeg kikke ut, eller jeg kunne kikke inn i senteret og se på folkelivet der. Helt perfekt 😀 Og moccaen, den var god ♥

Etterpå hadde jeg egentlig en plan om å besøke Pål, men best å ikke tøye strikken for langt. Ikke problem å besøke Pål, verdens beste kjæreste, men jeg må jo kjøre. Og det på en tid av døgnet som ikke er så god for meg. Så da må jeg ta det besøket en dag jeg ikke har gjort så mye annet, eller at en av ungene mine kan være med og kjøre. Det er ikke så langt dit nå etter han flyttet. Han flyttet litt nærmere meg, så det er bare ca. 15-20 minutters kjøring. Men likevel, når jeg har kommet dit på dagen hvor folk er ferdige på jobb, så er jeg egentlig ferdig med dagen min. Da er det ikke bekvemt å kjøre hvis jeg har hatt en aktiv dag.

I morgen blir nok en roligere dag, så da håper jeg å få tatt en tur på besøk til ham når han er ferdig på jobb. Og etterpå kommer ungene mine til meg og skal være her i 3 uker. Jeg gleder meg masse ♥

Dette blir nok en god uke ♥

 

 

#kos #shopping #kosetur

 

DAGEN STARTET MED REGN

Så skriver vi jammen mandag igjen, og aller siste dagen i september. Så fort som tiden flyr avgårde nå, så er det jammen ikke så lenge til sommeren igjen. Ja, det er trøsten min i alle fall. Sommer og sol, som vi nettopp har vinket farvell til. Jeg må nok innrømme at det er den som er min absolutte favoritt. Høsten er helt ok. Og det er fargene som gjør det. Våren er også ok. Og det er fargene som gjør våren også, pluss at etter våren kommer sommeren.

 

 

Selv om det regnet nå i morgenstunden, så tror jeg været blir fint her i dag. Jeg synes nettopp jeg så solen titte frem. Og det skal nytes, selv om temperaturene går nedover nå.

Jeg håper og ønsker at du får en fin dag, og at solen skinner på akkurat deg ♥

 

#morgenstund #regn

MIDGARDSORMEN I HØSTSOL

Så ble det jammen tur på meg i dag. Jeg varte nå litt av dagen i alle fall. Men måtte trekke inn årene i 15 tiden. For da kom hodepinen tilbake med brask og bram.

Turen i dag var mye verdt for meg, fordi jeg fikk frisk luft, sol, og fine synsinntrykk av naturen der vi gikk.

Og turen gikk til Midgardsormen på Klepp.

Midgardsormen binder sammen turområder på hver side av dette vannet som heter Frøylandsvannet. Vannet er stort, og når denne brua ble bygget, kunne folk bruke et mye større område til å gå turer i. Brua er laget for å gli inn i de naturlige omgivelsene, og det er tatt hensyn til fuglelivet i og langs vannet.

Turfølget mitt i dag var Pål, verdens beste kjæreste ♥

 

Kjekt å gå tur her, hvor det er både dette “landemerket” som brua er, pluss fin natur, skog, stier, piknikkplasser og fred og ro. 
Eller i dag var det ikke fred og ro, for i det flotte været har halve Jæren funnet ut de skulle gå tur her. Så det er et populært turområde tydeligvis. Men kjekt likevel.

 

Vi fant ut vi ville litt bort fra folk, og inn på mykere underlag, så vi beveget oss inn på stiene i skogen langs vannet. Her var det godt å gå både for vondt kne og for helsa ellers. Ikke så slitsomt når det ikke er så mye folk å ta hensyn til hele tiden. Vi gikk jo nærmest i kø på turveien.

 

Det er en stund siden vi har hatt en sånn fin kjærestetur i naturen, så dette var skikkelig kos ♥

I dag var det også lett å se høstfargene som kom til sin rett. Det er jo rett og slett et eventyr 🙂

 

Pål knipset bilder han også, så det er ikke bare meg som flakser rundt og knipser.

 

Jeg liker så godt å ta bilder av små ting på bakken når jeg ser noe som stikker seg ut. Men jammen er det vanskelig å få til når kneet er så stivt og vondt. Så det ble litt sånn litt og litt, enormt forsiktig 🙂

 

Og endelig fikk jeg det til i en vinkel jeg var fornøyd med. Men da var det plutselig ei linselus i bakgrunnen med blå jeans 😉 Jaja….jeg ble jo fornøyd med bildet likevel jeg 🙂

Litt av turgleden er jo ødelagt når jeg ikke kan/orker å ha kamera med meg, men jammen er jeg enormt fornøyd med mobiltelefonens bilder. Den er en god erstatning. Snart må jeg ha en ny, og da er i alle fall bildekvalitet noe som skal stå høyt på prioriteringslisten 🙂

Denne turen var i alle fall helt magisk i det flotte været. Og spesielt etter å ha vært sengeliggende i går var det godt å få litt frisk luft og bevegelse igjen i dag 🙂

 

 

#utpåtur #utpåturaldrisur #midgardsormen #njåskogen #klepp #frøylandsvannet #turglede #uteerbest #uteerlivet

JEG MÅ LEVE LITT EKSTRA I DAG

God formiddag alle sammen ♥

Jeg startet gårsdagen med hodepine på 3. dagen, og hadde forhåpninger om en god dag. Solen skinte og dagen lå an til å bli fin.

Og fin ble den, for de fleste sikkert. Men for meg endte den til sengs. Det er den leie konsekvensen av hodepine pluss at jeg brukte kvelden i forveien i hyggelig lag. Det koster å ha det hyggelig, tydeligvis. Og jeg hadde det hyggelig helt uten alkohol og alt mange forbinder med hyggelig lag. Så min dagen derpå var jo egentlig bare en fortsettelse av de foregående dagene.

Dagen i dag håper jeg å tilbringe utenfor sengen. Jeg skal overhodet ikke anstrenge meg, men en ørliten tur hadde ikke vært å forakte. Kanskje jeg skal lage meg en liten brunsj og ta med på tur?

I dag startet jeg i alle fall dagen på terrassen som jeg har begynt med. Litt senere enn vanlig, da jeg sov litt lenge for en gangs skyld. Skulle ikke tro at det var mulig når jeg omtrent sov hele dagen i går også, pluss hele natten. Så fra å ha en søvnløs natt, til å sove omtrent døgnet rundt, ja det er kontraster kan man trygt si.

Det er nydelig vær. Og det var så fint å sitte ute, utenfor taket til og med. Faktisk begynte jeg nesten å svette. Men det kan hende det er feberen som svetter ut. Uansett så nøt jeg denne stunden, og håper at hodepinen ikke skal plage meg denne dagen også.

Og så fikk jeg selskap av Pus også mens jeg satt her og nøt den gode solen. Det er alltid hyggelig.

Jeg bare MÅ være ute litt i dag, når været er som nå i alle fall 🙂 Men enda er det tidlig å si hvordan dagsformen egentlig er. Jeg lover i alle fall meg selv å ta det med ro, sånn at kanskje mandagen blir en fin dag 🙂

Så dessverre har jeg ikke så mye mer positivt å komme med i dag, da en dag i sengen ikke akkurat gir rom for de helt store verdensopplevelsene. Men jeg fikk da sett Skal vi Danse i går kveld da. Det var kjekt, som alltid.

Krysser fingrene for at dagen i dag tilbringes utenfor sengen. Og da skal jeg leve litt ekstra, unne meg noe kos, og nyte det fine været vi har i skrivende stund 🙂

Hva er dine planer denne søndagen?

Ha en superherlig søndag ♥♥♥

 

 

#helse #hodepine #findag #sol #høst

3. DAGEN MED HODEPINE

Hodepine, intenst, slitsomt, smertefullt og ødeleggende for trivselen.

 

Ja, i dag er 3. dagen min med hodepine. Jeg klarer å jage den bort i korte sekvenser, eller å ta toppen av den, enten ved hjelp av Paracet eller RedBull. 

Nå i morgenstunden forsøker jeg Paracet. Det er som regel det som virker dårligst, men jeg er ikke så himmla glad i RedBull at jeg klarer å drikke mye av det flere dager i strekk. 

Greia er at disse tar toppen av smerten, sånn at tilværelsen er til å holde ut. Men hvis jeg vil ta hele hodepinen bort, så må jeg ta begge sammen. 
Da får jeg hvile en stakket stund.

 

Jeg er i perioder plaget med hodepine. Og nå hadde jeg en runde forrige uke, som var lett å fjerne kun med RedBull. Denne jeg har nå denne uken er mye mer gjenstridig.

Årsaken er vel stress. Jeg trenger hvile. Jeg trenger mindre å tenke på, mindre av ting jeg gjerne skulle gjort men som jeg ikke får gjort. Og alt sammen hoper seg opp og legger seg i nakke og skuldre. Og derfra går det opp i hodet.

Forrige helg fikk jeg god massasje av min datter. Det gjorde at tilværelsen kjentes ganske så ok ut i noen dager 🙂 Det var herlig. Men det kan se ut som jeg må tilkalle henne igjen.

Jeg skal uansett vente og se hvordan denne dagen blir. 

 

Jeg var ute og drakk min kopp med te før kl. 8, og da hadde jeg også inntatt et par Paracet og et stort glass vann.
Vann blir det mye av i dag også utover dagen. Kanskje litt mer te også.

 

Og jeg har besluttet at dette nok skal bli en god dag, hodepine til tross. Dagen blir hva man gjør den til, ikke sant? Og så titter solen litt frem også nå ♥ Det hjelper litt det 🙂

 

Har du vært plaget med stresshodepine?
Hvordan fjerner du den om det går?

 

Jeg ønsker alle sammen en strålende herlig lørdag. Nyt den! ♥

 

#morgenstund #hodepine #helse #stress

 

MINNEBOK FRA 1912

I gamledager, altså for over 100 år siden, var skolesystemet en god del anderledes enn i dag. Den gang gikk barna på folkeskole. Både i by og bygd. Og når de var ferdig med folkeskolen fikk noen gå på amtsskole (fylkesskole). Amtsskolen ble opprettet for barn av bønder, og var en slags ungdomsskole eller mer lignende en folkehøyskole, da barna bodde på internat. Amtsskolen var gratis, og gjerne ambulerende i den tidligste perioden. Dvs. omreisende. Skoletiden var til sammen 30 uker, fordelt over 1 eller 2 år. Fagene var gjerne de samme de hadde lært i folkeskolen, men selvsagt en utvidelse av folkeskolelærdommen. Kristendom sto ikke på undervisningsplanen, men det hendte de hadde opplesning fra bibelen.

Dette har jeg lest meg frem til på bl.a. wikipedia. Du kan lese mer HER om du liker litt historie.

Det var vanlig å ha minnebok fra sitt år på amtsskolen. Det som kanskje nærmest vil ligne på en årbok, men uten bilder. Istedet har hver medelev skrevet et minne i boken før avslutning.

Etter min mamma døde, etterlot hun og pappa oss et rikholdig bibliotek. Og jeg og broren min forsynte oss av det vi ønsket. Noe som i dag gjør at mitt eget bibliotek er sprengt 😉 
Men i samlingen, tok jeg også med meg noen gamle bøker og bibler. For jeg har jo interesse av å bevare noe av det gamle fra min egen slektshistorie.

Og først nå om dagen har jeg kommet meg til å se på denne gamle minneboken som jeg fant i samlingen.

Boken er fra Dalheim amtsskule, 1911-1912, og jeg tar på den med andakt og beundring. Boken er preget med gullbokstaver med skolenavn, år og elevnavn. Den har nok blitt bladd i og lest noen ganger, for det bærer den preg av, så jeg skal i alle fall være ytterst forsiktig når jeg kikker i den.

I 1912 ble min mormor født, så da kan jeg berette at Ragna, som denne boken tilhørte, er min farmor. Hun ble født i 1896. Det er 123 år siden. Og så avsluttet hun amtsskolen i 1912, som er 107 år siden. Hvis min regning er riktig da 😉

Når jeg blar i boken, så er det fine minner. Noen er litt vanskelige å lese, både for skriften kan være litt vanskelig å lese, og så er det uvant å lese naar i stedet for når, og gammeldags formulering. Så det kompliserer det litt. Men likevel veldig fascinerende ♥

Inne på minnet fra ei som het Marta, lå det et par pressede lyngkvister. Jeg regner med de er like gamle. Og det var rett og slett en god følelse å finne. Det ligger omtanke bak både minnet og lyngen.

Er det ikke vakkert vel?

 

Vi hadde jo minnebøker vi også i fra skoletiden. Men det var ikke så forseggjort som her. Eller jo, forseggjort var det, men vi som skrev i minnebøkene våre var litt yngre og mer barnlige. Og det er fortsatt veldig koselig å kikke tilbake på 🙂
Men her handler det altså om min farmors minnebok, som jeg er veldig glad for å ha i mitt eie ♥

 

Har du gamle minner liggende etter forfedre?

 

#memorylane #minner #gamledager #minnebok #amtsskole #skole

 

 

JAMMEN BANKER HELGEN PÅ DØREN IGJEN

God morgen alle sammen ♥

Eller, jeg håper i alle fall den er god. For meg selv startet morgenen dårlig etter en dårlig natt. Men det kan jeg jo ikke la gå inn på meg. Nå er jeg oppe og en ny dag med blanke ark står for døren. 

Min natts kamp kan du lese om HER hvis du er nysgjerrig 🙂 Og jeg kan fortelle at jeg sovnet til slutt, men jeg sov litt, våknet litt, sov litt, og våknet litt. Så det ble ikke akkurat noen sammenhengende søvn denne natten. Men litt søvn er jo bedre enn ingen 🙂

Så våknet jeg da til hodepine, og da var det like greit å stå opp, selv uten særlig søvn. Og da er det RedBull som må til. Det er min medisin mot hodepine.

Jeg rigget meg til på terrassen, og kikket på solen som forsøkte å bryte gjennom skylaget. Og for meg var det jo bare det som skulle til før jeg følte lykken var gjort. Litt sol, og dagen blir så enormt mye bedre. 

Dagen i dag blir helt sikkert god. Jeg skal ta det ganske med ro. Det har jeg lovet en venninne. For i kveld skal vi samles til hyggelig lag, 3 par, med mat og god drikke. Og da nytter det ikke å sitte der og henge med hodet. Så jeg får nok forsøke å sove litt sånn midt på dagen også. Men jeg har altså lovet å ikke stresse med noe. Og det løftet skal jeg holde. For ellers holder jeg ikke på kvelden.

Jeg må i butikken en tur da. Men det burde gå greit 🙂

Så hva skal jeg finne på denne dagen da? 
Strikke litt kanskje. Eller lese litt. Sove litt. Finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Det er jo ikke alltid så lett, da klesskapet mitt buler. Alle vet jo at når man har mye, har man aldri noe å ha på seg 😉 Jeg er nok der i dag. Jeg er heldigvis på den nedre skalaen i jojovekten min også. Jeg har en tendens til å gå opp 3 kilo, for senere å gå dem ned igjen. Og akkurat nå er det heldigvis ned. Da er det meste jeg har i skapet sånn noenlunde passelig. Men jo, jeg tror jeg vet hva jeg skal ha på meg nå. Kom akkurat på noe som vil passe fint 🙂 

Så bra…da fikk jeg reflektert litt over det også her. Da er en ting ute av verden. Bare å gå og finne det frem, før jeg glemmer det igjen 🙂

Så da kan dagen starte.

Sliter du med å finne ut hva du skal ha på deg når du skal ut på noe?

Jeg ønsker dere alle sammen en herlig god dag, og en super start på helgen. God helg ♥♥♥

 

 

#godmorgen #morgenstund #morgenstundhargullimunn

 

 

JEG ER NOK LITT SOM KATTEN MIN…

Jeg er nok litt som katten min når jeg skal sove. Forskjellen er at Pus faktisk sover, mens jeg gjør mitt beste for å sovne……. Uten å lykkes helt.

 

Det begynner finslig. Legge seg pent, og falle tilsynelatende pent til ro.

 

Men ganske fort begynner kroppen å krible, og det er best å skifte stilling.

 

Åhh….dette er håpløst altså…..Umulig å finne roen.

 

Ganske slitsomt dette her altså, nå gir jeg snart opp!

 

Til slutt sovner jeg i ren utmattelse, tidlig på morgenkvisten.

 

Søvnløshet er et stort problem for meg, men heldigvis etterhvert har det blitt mer periodisk. Jeg kan være så sliten, så sliten, og likevel ikke få sove.
Men oftest kommer søvnløsheten enten fordi jeg har smerter, eller fordi kroppen ikke klarer å roe seg, eller fordi jeg sysler med alt for mange tanker. Den aller vanligste grunnen er at kroppen ikke finner roen. Det er ganske plagsomt, det føles som jeg ligger på vent, at jeg ligger flere centimeter over madrassen, nesten uten å berøre. Og jeg finner ingen liggestilling som er behagelig.

Denne natten er det smerter. Smerter som jager gjennom lår og legger, dypt inni. Ikke så helt ulikt melkesyresmerter. Og smerten jager rundt. Denne smerten hjelper det ikke å ta paracet mot. Jeg har forsøkt flere ganger tidligere. Så da får jeg bare håpe at det slipper taket snart, og gir meg nattero. Jeg gleder meg til det kan jeg love deg. 

 

Jeg forsøker igjen jeg – God natt ♥

 

 

#søvnløshet #insomnia #katt #søvn #urolig

 

 

HER BLÅSER DET HEFTIG NÅ NÅR NATTA SIGER PÅ

Så har jammen denne dagen også kommet til veis ende. Tiden flyr synes jeg. 

Det har vært en veldig fin dag i dag. Ingen tur har jeg gått, men jeg har vært i en bom-markering. Det ble noen skritt da, til og fra.

Det var som alltid en kjekk opplevelse. Faktisk så har det nesten blitt sånn gjensynsglede når man treffer igjen dem man har vært på demonstrasjon med mange ganger før 😉

Ellers har jeg bare holdt på litt på hjemmefronten. 

Nå har det begynt å blåse kraftig. Det er sånn at jeg tenker jeg er glad jeg har fått ordentlig tak på terrassen sånn at det ikke blåser bort. Og så blir det spennende å se i morgen tidlig hva som evt. ellers har flyttet på seg. Litt regn blir det sikkert også. Jammen er jeg glad jeg endelig fikk klippet plenen i dag. Så er det gjort.

Nå gjenstår å ønske alle en god natt, og håpe at alle får sove godt. Så sees vi nok igjen i morgen ♥

 

 

#godnatt #natt #sovgodt