MED BEN I NESEN

For et par uker siden, ble Amalie syk. Hun fikk en lei forkjølelse, med feber og generelt veldig dårlig form, rett og slett sengeliggende. Jeg hadde selv hatt noe lignende som henne, som var i ferd med å avsluttes.

Selvsagt kommer alltid dette når det ikke passer.
(Passer det egentlig noen gang å bli syk?)

Den påfølgende helgen skulle hun til Sveio, og delta i en drillkonkurranse. Nummeret hun skulle utføre, var i klassen twirl duett.

Da helgen kom, og avreisen på fredagen nærmet seg faretruende, tok jeg en sjefsavgjørelse, og sa at hun var for syk til å reise å overnatte på skole, og være opptatt hele dagene i en stor hall blant mange andre mennesker.
Så jeg sa ifra til hun som skulle kjøre, at jeg heller kom dagen etter med Amalie, hvis hun var i form til det.

Dagen etter, altså lørdagen, var hun slett ikke i form. Feberen steg og sank, og steg igjen. Og den generelle formen var dårlig.
Men vi endte med å ta turen til Sveio, litt over 2 timers reise, for at hun skulle få delta. Hun var jo tross alt ikke alene om dette nummeret, og det var veldig snilt gjort overfor venninnen synes jeg 🙂

Vi ankom halvannen time før. Og fikk roet oss ned litt, mens vi kikket på andre deltakere, og pratet med foreldre og venninner fra samme klubb som oss.

Så ble det Amalie sin tur, sammen med Silje.

De utførte sitt nummer, mens jeg satt med hjertet i halsen og håpte det ville gå greit. Det er ikke bare, bare, når man har feber, å holde på med sånt.

Etterpå fortalte hun at hun ble så fokusert på det hun holdt på med, at hun klarte å sluse bort at hun var syk. Hun var bare opptatt av det de gjorde på gulvet de minuttene. Hun var blek men fattet etterpå. Hun følte de hadde gjort det rimelig godt. Og vi diskuterte om vi skulle bli værende til dagen etter, å få med premieutdelingen, eller om vi skulle dra hjem igjen, sånn at hun kunne få hvile ordentlig?

Hun diskuterte litt, og kom frem til at det antakelig ikke holdt til palleplassering, for de andre deltakerne virket jo også gode. Så vi reiste hjem igjen.

Dagen etter, følte hun seg bittelitt bedre. Formen hadde endelig begynt å stige, og allmenntilstanden var ikke sengeliggende lenger.

I kveldinga fikk hun melding om resultatene fra konkurransen.
Hun strålte opp, og så plutselig enda noen hakk friskere ut.
Det ble gull på de to jentene ♥

Det viste seg at til tross for feber og at hun egentlig var sengeliggende, klarte de allikevel bragden med glans. Og kom på førsteplass i sin klasse 😀

Så da må jeg virkelig si at jeg beundrer henne enda mer enn før (om det overhodet er mulig). Hun klarte å vinne over seg selv og sykdom. Pur viljestyrke.
Det kaller jeg å ha ben i nesen 😀

Det er jo et sitat som heter: “The show must go on!”
Jeg tror Amalie lever etter det sitatet.

Gratulerer så mye med gullet Amalie og Silje.
Det var absolutt vel fortjent! ♥

 

 

#konkurranse #stavdrill #twirl #duett #vinterpokalen #gull #førsteplass #medalje

 

HJERTEDAGEN

Jeg er kanskje litt kjedelig når jeg sier at dagen i dag, er hentet fra det store utland, av handelsstanden.
Ene og alene for å få folk til å handle noe de egentlig ikke trenger.

Selv liker jeg å vise min kjærlighet hver eneste dag. Til dem jeg er glad i. På forskjellige måter ♥

Og i dag er ikke noe unntak 😉

Jeg markerer gjerne dagen litt ekstra ♥

Og i dag valgte jeg å gjøre det med en god frokost, helt alene ♥

Jeg benytter anledningen å ønske alle mine venner og familie, og mine aller mest kjære, en herlig god dag, med hjertene litt ekstra i fokus. Og så vil jeg si at jeg er like glad i dere hver eneste dag, året rundt ♥

♥ Happy Valentine’s ♥

God ♥ klem
fra meg

 

 

#valentines #hjerter #kjærlighet #venner #familie #glede #romantikk #mat #merkedag

HVILKEN FILM SKAL VI SE PÅ KINO?

I kveld skal jeg på kino. Med en haug andre damer 😀

Gjett hvilken film vi skal se?

Etterpå er det meningen vi skal ut på byen. Men der må jeg dessverre melde pass. Jeg er ikke i form til det. Og så skal jeg tidlig opp i morgen, for å kjøre datteren min, som heller ikke er i form, til Sveio, og drillkonkurranse.

Men filmen, den har jeg ventet på en stund 😉 Så den har jeg planer om å få med meg, koste hva det koste vil.

Det er litt kjipt at jeg ikke kan være med ut på byen. For jeg har gledet meg til det også. Men det får være til en annen gang. Man kan ikke få både i pose og sekk.
Viktigst nå er å få helsa opp og gå igjen, sånn noenlunde.

En kraftig forkjølelse har slått meg ut mesteparten av denne uken. Og i går ble det atpåtil et stykke avgårde i begravelse. Og det krever sin kvinne det også.
I tillegg har jeg slitt med noe ubestemmelig i hele det venstre benet. Og legen i går mente at det er en betennelse. I såfall ikke den første rare betennelsen denne kroppen her setter i gang. Så nå er det på an igjen med pillekur.

Så her i huset tar vi en dag om gangen for tiden. Og minst mulig planer legges.

Men kinoplanen, den skrinlegges ikke 🙂 Det blir en av ukens store gleder ♥

Ønsker alle en knallgod helg ♥

 

 

#kino #film #uteliv #kultur #spenning

MIN SOLSTRÅLE HAR BURSDAG

På dagen i dag, for 16 år siden, ble min datter, Amalie, født ♥

Hun endte opp med å være minstebarnet.
Og nå har det ufattelige skjedd. Minstebarnet har blitt stor. Snart voksen.
Og en epoke i livet er snart forbi.

Amalie har gjort sitt valg, og søkt på videregående. Det er kun noen måneder igjen av 10. klasse i grunnskolen. Og forventningene til livet videre er gode.
Gode karakterer har hun opparbeidet seg, så mulighetene er mer enn gode.

Amalie er en aktiv jente, glad i å synge, og har utført sine sportsgrener, drill og pompons med glans. Det holdt til NM deltakelse med sølv og gull som resultat. Og neste etappe er EM i Kroatia til påske. Dette gleder vi oss masse til 😀

En annen ting vi gleder oss til her i huset, er at hun øyeblikk er klar til å begynne å øvelseskjøre. Dette er et absolutt høydepunkt. Noe Amalie har sett frem til i flere år 🙂 Jeg føler meg ganske sikker på at hun kommer til å bli en god sjåfør 🙂

Amalie er en sosial jente, med et godt nettverk i både familie og blant venner. En trygg og god jente, som det er lett å bli glad i ♥

Februar er en travel måned for Amalie. Det er både konkurranser og trening til EM som står på programmet. Så selve bursdagsfeiringen må vente i et par uker.
Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves 😉

En fin gave og litt godt å spise blir det likevel her i kveld 🙂 Jeg gleder meg masse til dere kommer hit i kveld, Amalie og Daniel. Det blir 3 uker med glede over å ha dere tilbake 🙂 ♥

Gratulerer så mye med dagen beste Amalie ♥

Jeg er kjempeglad i deg, og veldig stolt av deg, vesle gullet mitt ♥
Gooood bursdagsklem fra Mamma ♥

♥♥♥

Sweet Sixteen

 

#bursdag #sweetsixteen #glede #feiring #selskap #ungkvinne
 

FRA CAMPINGPARADIS TIL CAMPINGMASKIN

Det er en stund siden jeg levde campinglivets gleder med campingvogn fast plassert på en campingplass.

Det var da jeg var gift. Da hadde vi en stor campingvogn plassert på en campingplass ved en av Jærens utrolig vakre strender ♥

For meg var dette Paradis. En plass hvor jeg kunne stå og skue utover havet lenge, og la freden senke seg. Det var litt meditasjon i den handlingen.

Vi elsket å være her, i vogna vår, på den campingplassen.


Sånn så det ut på den tiden, da vi hadde vogn her. Vi hadde også en stor IsoCamp. Istedet for telt.

Nå er det flere år siden jeg sist var der. Og i går (søndag) gikk jeg tur der, sammen med Kjetil ♥
Og jeg ble overrasket over hvor forandret det var der nå. Og ikke til det bedre akkurat.


Nå er hele campingplassen gruslagt og bearbeidet til det ugjenkjennelige. Vognene står tett i tett, som i en ghetto. Og jeg fikk følelsen av at det måtte være totalt overbefolket hvis alle vognene hadde besøk samtidig. Og den lune, grønne følelsen av landlig idyll, var totalt borte, gruslagt.


Et pluss var en ny og fin liten lekeplass. Men det var det eneste plusset jeg klarte å finne. Bortsett fra strendene og havet, som var som før.


Et annet og nytt minus, var de nye hyttene (husvogn heter det visst på fint språk). Joda, de så fine ut. Men også de lå tett som hagl. Og de på bildet her, er bare en brøkdel av alle hyttene som var bygd, og de som er planlagt bygd. Jeg tror ikke jeg ville ha trivdes der nå lenger, dessverre.

Paradiset mitt er mer eller mindre ødelagt. Erstattet av en campingmaskin.


Som bildet her viser, så er det noen små grønne flekker igjen. Ikke særlig mye å skryte av.


Heldigvis er turstien og strendene urørt (fredet). Og de lå der som perler på en snor, og fristet med sin hvite rene sand og iskalde vann ♥ På riktig varme “Syden-dager”, står ikke disse strendene noe tilbake for de flotte strendene vi finner lenger sør i Europa. Det er vel bare vanntemperaturen og paraplydrinkene som utgjør forskjellen 😉


Innimellom sanddynene kan man finne små kunstverk laget av naturen selv.

Ren fin og hvit sand, lagt lagvis, formet av vær og vind 🙂

Jeg synes det er så uendelig vakkert på Jæren. Store flate sletter, og mange nydelige strender. Jeg synes jeg er heldig som bor innen rimelig nærhet til alt dette ♥
Og jeg gleder meg til neste gang jeg kan gå tur her i området ♥

Og selvsagt må jeg avslutte dette turinnlegget med en aldri så liten selfie, tradisjonen tro 😉


Og denne gangen fikk jeg med meg kjæresten min ♥

Så ble helgens avslutning til en fin start på ny uke.
Ønsker alle alt vel ♥

 

 

 

 

#camping #campingplass #jæren #campingvogn #campingglede #strender #sandstrender #idyll #paradis