DET ER IKKE HVER DAG JEG FÅR SE DET

I dag har vært en god dag med sol. Jeg blir glad av solen, og når været er som i dag, så spiller egentlig ikke temperaturen så stor rolle. I alle fall ikke siden vi skriver vinter og juletid.

En sjelden ting for meg er å få se både soloppgang, og solnedgang på en og samme dag. På denne tiden av året er soloppgangen så sen, at det går å se den fra stuevinduet mitt. Men om sommertiden får jeg ikke sett den uten å måtte ut og gå litt først, fordi den er sjult bak fjellet.

Solnedgangen må jeg ut å se uansett. Joda, jeg kan se rosa himmel fra huset mitt, men det er jo ikke helt det samme som å se selve solnedgangen. Men om jeg tar på meg sko og yttertøy, så er det ikke så mange skrittene lenger oppover i gata her jeg trenger å gå for å se solnedgangen. Den er like lett tilgjengelig hele året, på soldager så klart 🙂 Og det er kortere vei å se solnedgangen om sommeren, enn å se soloppgangen. Pluss at soloppgangen er en smule for tidlig for min del om sommeren i uansett 😉

I dag fikk jeg sett både soloppgangen og solnedgangen. Og det hører til sjeldenhetene at jeg får se begge på samme dag.

Soloppgangen er tatt fra terrassen min. Der er vinduene frostet i vinterkulden, og det var så vakkert synes jeg. Solnedgangen er tatt fra byens nye utkikkspunkt, som er bare et par minutters gange fra meg.

Så hele dagen i dag har vært sol, sol og sol ♥ Det er lykke ♥

Og nå går vi jo mot lysere tider, så det er bare å glede seg ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg