UT I NATUREN I FARSUND

Stort sett hver påske pleier jeg og minst en av ungene mine å ta en tur til hytta i Farsund. Hytta var det foreldrene mine som bygde, men broren min har overtatt den, og nå også pusset opp. 

I området rundt hytta er det skog og fjell. Om man går oppover fra hytta, kommer man til parkeringen, der hvor bilen står parkert. Det er bratt oppigjennom der. Går man nedover fra hytta, like bratt, og mye lenger strekk, kommer man ned til sjøen og en lun vik.

Min bror og kona hans, har laget en sti ved siden av hytta, i et først nokså utilgjengelig terreng, men etter at de var der med øks, og heller og stein, så har de klart å gjøre det fremkommelig for de fleste. Og nå på tirsdag, etter vi kom ned hit, besluttet jeg å ta en liten tur bortover der, for å se hvordan det var. Turen gikk litt bortover, deretter litt nedover, og så oppover. Og det var med hjertet i halsen at jeg hadde min mamma med, som slett ikke er så stø på bena lenger, med dårlig pust, vonde ben og hofter, osv. Jeg så vel for meg at hun kom til å falle og brekke noe, og at jeg deretter måtte bære henne i det nokså ulendte terrenget. Men hun overrasket stort. Med møysommelig besvær, klatret hun ned, og opp, litt ved hjelp av meg, men mest ved hjelp av kvist og kvast underveis til å holde seg fast i. Jeg må virkelig si at jeg ble imponert ♥

Vel oppe kom vi til en gammel nedlagt gård, ved parkeringsplassen. Den brukes som feriested for en tysk familie. De var ikke der, så vi trippet lett over plenen, og bort til parkeringsplassen. Når vi da kom dit, tok vi en liten tur oppover en liten bakke, hvor det angivelig skulle være hyttetomter. Men det så ikke ut til å være så mye som skjedde der.

Underveis, knipset jeg litt. Og har begynt å bli vant til å se etter naturens former og farger når jeg går tur.

Det er så herlig å se at våren er i full gang

♥ Fantastisk tid ♥

 


Min mamma driver med “fjellklatring” i ulendt terreng. Ikke verst til å være 70 år med skrantende helse 🙂

 


Naturen ordner opp…frø er sådd og blir til nye spirer.

 


 


Eføyen fornekter seg ikke…den gror villig over alt.

 


Mange fine farger strekker seg etter solen som varmer mer og mer.

 


Tømmer

 

Hestehov

 


Bærlyngen viser også fine farger.

 


Mamma og meg ♥

 

 

#natur #planter #blomster #hestehov #eføy #mamma #tur #skog #tømmer #farger #Farsund

 


6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg