SÅR HALS, HODEPINE…HVA GJØR JEG NÅ?

Sitter her med sår hals, og begynnende hodepine. Og det liker jeg jo ikke med tanke på det fine været vi har denne uken. Og heller ikke siden jeg er i jobbsøker modus. Har ikke tid til å bli syk da.
Halsen ble vond for et døgn siden, og har vært vond hele dagen. Hodepinen kom nå i kveld, og jeg har temperatur rett under febergrensen. Nå er gode råd dyre. Hva gjør jeg nå?

Jeg tenkte og tenkte på om jeg kunne komme på noen kjerringråd. For Strepsils har ikke virket denne dagen. Noe de vanligvis gjør.

Så kom jeg plutselig på et råd jeg fikk av en tidligere kjæreste. Og de gangene jeg prøvde det rådet, så ble jeg faktisk betydelig bedre. Så jeg satte i gang. Jeg gikk på kjøkkenet, fant frem en tekopp, vannkoker, te, honning og Whiskey.

Jeg bestemte meg for Mynte te, og brygget en kopp med den, og hadde oppi en god teskje timian honning fra Kreta, og en skvett whiskey.

Nå sitter jeg her og drikker voksenteen innen jeg går og legger meg, og håper at når morgenen kommer, skal jeg føle meg bedre. Tiden vil vise om det virker denne gangen også, eller om det er noe annet som plager meg.


Ha en riktig god natt ♥

 

 

#te #honning #whiskey #halsevondt #hodepine #feber

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg