AMALIE – FAMILIENS SANGSTJERNE

Jeg føler meg rik 🙂
Ikke rik på penger, men rik på lykke. Og den største rikdommen er mine to barn ♥
De er ikke veldig like, men vidt forskjellige personligheter.

Jeg vil her fortelle litt om mitt yngste barn, min datter Amalie, på 13 år.

Amalie er en livlig og glad jente, med mange jern i ilden. Et av jernene er sanggleden! Hun synger mye, og har investert i utstyr, mikrofon, Mac, og funksjoner som gjør at hun kan synge med musikk i bakgrunnen, og også gjøre innspillinger. Hun synger så bra, og var så giret på dette, at jeg sporet opp en hun kunne ta sangtimer hos, og faren hennes betalte. Timene var hos en som driver et lite platestudio i Stavanger.

Først måtte hun prøvesynge. For han var skeptisk til om hun var gammel nok til å tilegne seg det han ville lære henne. Og så ville han naturligvis prate med henne. 12 år er jo tross alt ikke en høy alder, og ofte er 12 åringer nokså ukonsentrerte og umodne.

Amalie møtte opp til avtalt tid, pratet litt, sang litt, og mannen med studioet var overbevist. Han ville mer enn gjerne lære henne hvordan hun best kan utnytte stemmen, sangtekniker og det hele. Så hun begynte der, en halvtime i uka, samtidig som hun øvde mye når hun var hjemme. Og lærdommen og utviklingen var utrolig god. Sanglæreren var imponert over hva hun på kort tid klarte å få til, og kaller henne nå et naturtalent.

Nå da vi gikk inn i 2014, tok vi en liten pause i sangundervisningen. Amalie øver og øver, og det er jo viktig å øve mye, for å kunne beherske det hun har lært. Og snart tenker vi på å begynne hos sanglæreren igjen, sånn at hun kan utvikle seg enda videre.

Amalie prøvde seg også i pre-cast til Norske Talenter. Men kom ikke gjennom nåløyet. De sa hun var dyktig, men var usikker på om hun ville takle å stå på en så stor scene enda. Så derfor oppfordret de henne til å få seg scene erfaring, og søke igjen til neste år. 

Nå har Amalie begynt å få seg litt erfaring, ved å opptre i større forsamlinger. Og nå aller sist hadde hun et par opptredener på en stor scene, i forbindelse med Riskadagene, i hjembygda der jeg kommer fra. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig beundrer henne….STORT! 🙂 Hun er familiens sangstjerne 🙂

Nå håper vi på enda flere muligheter til å opptre litt rundt om, og så er vi spent på hennes påmelding i Idol Junior. Det er neste store event som er i emning 🙂

 Stå på kjære Amalie, dette er supert
♥ Jeg er så stolt av deg, og så enormt glad i deg ♥ 

Vi hører nok mer til henne i fremtiden, følg med, følg med 🙂 

 

 

#sangstjerne #opptreden #sceneerfaring #scene #riskadagene #mikrofon #mac #norsketalenter #idol #sangtimer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg