KLAR FOR FERIE

Som mange nok allerede har fått med seg, har jeg reist på ferie. For en uke siden.

Det har så langt vært travelt, og enkelte steder med litt begrenset nett, så ikke så god anledning til å skrive blogg, eller lese blogg.

Men nå har jeg endelig, og med stort behov, en liten pause, en pust i bakken. Litt tid for meg selv.

Reisen startet for en uke siden, altså forrige lørdag.

Koffertene ble pakket, men ikke fullstappet, selv om det ser sånn ut her.
Vi er 3 stykker på reisefot, meg selv, og mine to barn på 17 og 22.

En venninne av meg kjørte oss til flyplassen.

Først måtte vi fly til København. Da var det et lite CityJet vi reiste med. En helt grei tur, som ikke var så lang. Her er det ungene mine som er på vei ombord.

I København gikk vi ombord i et større fly. Vi hadde bestilt Plus-billetter. Altså litt bredere seter, bedre benplass, og god oppvartning. For meg som sliter litt, så var dette en dyr, men god investering.

På lange flyturer pleier det å være en skjerm for hver reisende, med et utvalg filmer og radio, osv. I tillegg var det kamera i fronten av flyet, sånn at vi til enhver tid kunne følge med på flyturen. Interessant nok på bakken, og under skyene, men over skyene var liksom alt likt likevel 😉 

Vi satt i midtraden. Så vi hadde ikke vindu. Men målet var å sove litt på turen over.

Daniel fikk sove 7 timer. Jeg og Amalie var våken i hver eneste av de 11 timene. Helt umulig å sove sittende. Jeg sliter nok som det er, liggende i min egen seng hjemme. Men luksusen i det å ha et bredt og godt sete, med god støtte for nakken, og hvor jeg kunne putte både puter og dyner rundt meg, den er ubeskrivelig god. Verdt alt. Jeg satt godt, og hvilte litt selv om jeg ikke sov. Så et par filmer, og spiste mye mat.

Og når vi snakker om mat…. Det ble servert en del mat på flyturen. Jeg sto over ett av måltidene som ble servert. Jeg hadde rett og slett ikke plass. Jeg var stappmett. Så sånn sett led vi ingen nød akkurat 😉

Etterhvert nærmet vi oss destinasjonen vår, som var San Francisco. Spenningen var til å ta og føle på. Og selv om det var 3,5 timer igjen, følte jeg at ferien var begynt.

Her er resten av frokosten. Klarte ikke å spise alt, og jeg var stuptrøtt. Men snart skulle vi lande.

Vel fremme på flyplassen i San Francisco, begynte stresset for alvor.
Full forvirring, masse kaos, og hundrevis av mennesker, som alle skulle det samme, nemlig komme seg ut.
Og det innebar en hel del venting, og ting man måtte gjøre, fylle ut, snakke, osv.
Her har vi akkurat registrert oss i en maskin, der det skulle sjekkes at vi hadde innreisetillatelse. Og det hadde vi. Vi hadde fått vår ESTA tillatelse for en god stund siden. På bildet her vises passet mitt, og min kvittering for godkjent innreise. I passkontrollen ble det også knipset bilder, og tatt fingeravtrykk og alt sammen. Så nå har den amerikanske stat de fleste av mine fingeravtrykk 🙂

Etter to timer i kø kunne vi endelig gå og lete etter koffertene våre, som sto pent plassert midt på gulvet, blant mange mange andre kofferter.

NÅ kunne endelig ferien begynne.
Vi fant en taxi, og kom oss inn til byen og hotellet vårt 🙂 Da var klokken rundt 17 lokal tid.

Endelig ferie ♥

 

 

#reise #ferie #fly #mat   

22 kommentarer

Siste innlegg