DESORIENTERT

God morgen alle sammen 🙂

I dag skjønte jeg ikke helt hvor jeg var når jeg våknet. Jeg trodde jeg var hjemme, i min egen seng. Men ikke noe stemte da jeg kikket meg rundt. De kjente lyspunktene var borte, og når jeg strakk ut hånda for å se på klokka på nattbordet, fant jeg verken klokka eller nattbordet.

Men når jeg strakk hånda enda mer ut fant jeg sengegavelen, som slett ikke er av det lune og myke slaget. Tvert imot er det av kaldt og hardt snirklete metall.

Da forsto jeg det endelig, jeg lå på tvers i senga!

Det skjer ikke ofte. Men jeg har merket meg at når jeg er skikkelig uttafor når jeg går og legger meg, som jeg var i går kveld f.eks., så våkner jeg enten på andre siden av sengen, eller på skrått, og en sjelden gang helt på tvers. I dag våknet jeg helt på tvers.

Jeg har 180 seng, og er selv 158, så det var ikke noen grunn til at jeg skulle ligge med føttene utenfor selv om jeg lå på tvers. Derfor ble jeg rimelig desorientert da jeg våknet.

Normalt sover jeg ganske rolig, snur meg litt frem og tilbake før jeg sovner, men når jeg først sovner sover jeg rolig. Denne natten har jeg ikke gjort det, jeg har nok vært langt avgårde i drømmeland. Over 9 timer i drømmeland.

Når jeg nå sitter her og taster, så tenker jeg at sannsynligheten for at jeg går tilbake til sengs i løpet av dagen er nokså stor. Ikke fordi det var så stas å ligge på tvers, men fordi kroppen trenger sin ekstra hvile på en dag som i dag. Egentlig var planen å dra til Stavanger i dag, på ME-treff. Jeg kunne nemlig av og til trenge det, å treffe andre likesinnede, og jeg har aldri vært på det før. Men jeg forkastet den ideen i går kveld. Og jeg kjenner at dagen i dag må inneholde svært lite. For i morgen skal jeg i forening, og på fredag skal jeg i begravelse. Og det er greiest å være opplagt til de tingene der.

Så i dag, da skal jeg en tur i butikken, og så skal jeg kåre en vinner i fotokonkurransen, og så skal jeg hvile mye. For i dag er ikke den beste dagen til så mye annet.

Ønsker alle sammen en herlig dag, nyt den etter beste evne ♥ Det skal i alle fall jeg gjøre 🙂

 

16 kommentarer

Siste innlegg