DET BLE TUR TIL EGERSUND I DAG

Så gikk jeg i kjelleren igjen. Ja, ikke sånn at jeg er deprimert eller noe sånt, men kroppen, den ville ikke mer nå. Ikke hodet heller.

I dag har jeg vært i Egersund. Det er ett av mine nyttårsforsetter at jeg skal dra til Egersund minst en gang i måneden dette året. I alle fall så lenge onkelen min bor der. For det er han som er grunnen til mine Egersundsturer. Jeg vil besøke ham minst en gang i måneden.

Det har nemlig vært sånn at det fort kan gå noen måneder. Og det er ikke nødvendig. Det tar bare en time å kjøre til Egersund. Litt mer hvis jeg kjører Nordsjøvegen. Og det gjorde jeg i dag, fordi jeg skulle ha med Pål også. Han er jo sykemeldt, og da hadde han anledning å være med, og han bor i den retningen sånn at det var greiest å kjøre Nordsjøvegen.

 

Så vi ruslet først litt i gatene i Egersund, men det var isende kald vind, så det fristet ikke til den helt store turen. Og selv er jeg ikke i form i dag. Og det viste seg etterhvert ganske så tydelig.

Hos onkelen min disket vi opp med kaffe og litt kaffegodt. Han er så gammel og skral at det skal han slippe å gjøre selv. Han er 93.

Så satt vi der og pratet om gammelt og nytt osv. Han er et oppkomme av historier fra gamle dager den gode onkelen min ♥

Det var tydelig for Pål at formen min ikke var helt god i dag. Jeg var rett og slett litt gretten. Hver eneste lille spøk han forsøkte seg på, hadde jeg ikke overskudd til å ta med det gode. Jeg klarte det bare ikke. Jeg var ikke direkte sur da, men orket ikke å engasjere meg, er vel mer riktig å si.

Og da vi skulle hjem, så holdt jeg på å kjøre feil. Det endte med at jeg måtte ha rettledning omtrent hele veien. For hjernetåken var så tett at jeg ikke klarte å huske verken hvor jeg var eller hvor jeg skulle. Ganske så håpløs. Jeg tror Pål var fristet til å kjøre meg hjem, sånn at jeg skulle komme til riktig by og riktig hus etter jeg hadde satt ham av 😀

Men det gikk bra. Nå er jeg hjemme. Og øyeblikk skal jeg gå og legge meg. For det er der jeg hører til nå, i senga.

Så da vil jeg bare sånn på tampen nevne at jeg har hatt en fin dag til tross for at formen var en smule på vidvanke.
Og så må jeg også si at vinneren i fotokonkurransen blir presentert i morgen. I dag er jeg ikke helt “tilregnelig”, så da er sånne “regnestykker” en smule kompliserte for meg. Bedre å utsette det til en stund med mer klarsyn 🙂

Ha en strålende fin ettermiddag og kveld alle sammen, og ta godt vare på dere selv ♥

6 kommentarer

Siste innlegg