EN FORSIKTIG TILNÆRMING

Her i huset bor det to katter nå. Nala flyttet jo inn her i fjor høst. Nydelige fine pusen har slått seg godt til ro her, og er nå en ung voksen. Hun fyller ett år denne måneden.

Jeg har hele tiden syntes hun var så liten, helt til vi nå fikk en ny liten pus i hus. Lille Leia, som er 3 måneder gammel. Da skjønte jeg at Nala var blitt voksen, for hun er ganske så mye større enn lille Leia ♥


Leia er nysgjerrig, kosete, og veldig leken ♥

Med to katter i hus, så er det jo en liten prosess å tilvenne dem til hverandre. De er jo ukjente for hverandre.
Leia har jo vært vant til mange katter, for hun er født og oppvokst på en gård hvor det bor flere katter. Mens Nala har jo vært vant til å være alene siden hun kom hit. Ja, ikke helt alene, for vi som bor her i huset har jo vært her, men alene som katt.

Tilvenningsprosessen har vi jo begynt med. Først med dufter, og så har de fått se hverandre gjennom dørsprekken. Nala freste litt en av gangene, men nå virker hun bare veldig forsiktig, og samtidig nysgjerrig.

I dag tok vi Leia i buret, og opp i stuen, for at hun og Nala skulle få hilse litt nærmere. Det gikk veldig bra. Så nå er det ikke lenge før de kan møtes uten hindringer.


Nala og Leia ♥

Det beste med disse to i huset er all kosen, men også at de kan ha selskap i hverandre.

Jeg håper at de skal bli bestevenner når de blir ordentlig kjent ♥

12 kommentarer
  1. ♥ For noen herlige pusekatter! ♥ Jeg elsker katter, men pga mye reising og farting har jeg ikke hatt katt de siste årene. Lykke til med tilvenning! Håper de får mye glede av hverandre.

   1. Ja, det er nydelige de to ♥
    Jeg skjønner deg godt jeg, at det ikke er så lett å ha dyr når man ofte er bortreist. Da er man i alle fall veldig avhengig av noen som kan passe dem.
    De får nok mye glede av hverandre fremover vil jeg tro, og det er jo en bra ting ♥

  2. Så nydelige pusejenter! 😻 Nala ligner på vår katt, – hun heter Svartfot pga at hun har svarte puter under potene.

   1. Ja, de er nydelige de firbente familiemedlemmene våre ♥ Og det høres ut som deres også er det. Svartfot, kult navn ♥ Hun vår, Nala, er også svart under potene. Mens lille Leia har rosa potesåler 🙂

  3. Kjempespennende da ❤😊 Noen ganger kan det ta flere uker og andre dager tar det kortere tid. Har lært at grunnen til at voksne katter er litt skeptiske for kattunger er fordi at de forventer at en beskyttende kattemamma skal komme å ta dem. Derfor er de litt skeptiske.

   Kjempesøt den er 😍😍😍

   Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

   1. Ja, det er veldig spennende 🙂 Det virker som det skal gå bra, men dagene er litt varierte, så vi har dem sammen under oppsyn i kortere strekk, og i forskjellige deler av huset. Så får vi håpe at det ikke tar veldig mange ukene 🙂 Men ja, det er jo logisk det du sier her altså. Det har jeg aldri tenkt på.
    En nydelig onsdag til deg og dine også ♥
    Klemmer ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg