EN VIKTIG PERSON HAR BURSDAG

For 46 år siden i dag, opphørte min status som enebarn, jeg fikk en lillebror. 2 måneder før jeg selv fylte 5 år.

Det var en stor dag for meg. En etterlengtet dag. Nå skulle jeg sole meg i glansen som storesøster, og passe på min bittelille lillebror ♥

Jeg var veldig stolt!

Like etter lillebroren min ble født, flyttet vi til Nord Norge for noen år. Og da var det ekstra godt å ha lillebroren min. For dit hvor vi flyttet, kjente jeg ingen, og når vi to hadde hverandre, følte jeg meg ikke så alene og ensom.

Selv om han var liten, var han likevel en klippe for meg som var ultrasjenert. Han kunne fort være en icebreaker, noe som hjalp godt.

Vi er som søsken flest, vi har hatt mange gode stunder, og noen litt dårligere stunder, også i voksen alder. Og det er en god følelse det også synes jeg. For det vi uansett vet, er at vi alltid vil ha kjærligheten for hverandre, vi vil alltid bry oss om hverandre, og være en støtte så godt det lar seg gjøre.

Min lillebror har alltid vært type outgoing, med empati og hjelp til andre, og han har vært min helt i mange mange år. Åh hvor jeg beundret den styrken ♥ Jeg beundrer den fortsatt. Han er god som gull den lillebroren min ♥ En viktig person i mitt liv!

Verdens beste bror har bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen kjære Du ♥ Gode klemmer til Deg ♥

#bursdagshilsen #bursdag #lillebror #storesøster #søsken #kjærlighet

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg