FEBERDAG I DAG

Det er ikke så rent sjelden at det er feber i denne kroppen. Faktisk så er jeg vel innom feber sånn ca. 20-25 dager i måneden gjennomsnittlig. Da er det oftest ikke feber hele dagen, men på og av, temperaturen svinger fra lav til høy på kort tid. Noen ganger vedvarer feberen en stund, mens andre ganger varer det bare en halvtimes tid om gangen.

Men det er slitsomt for kroppen når temperaturen svinger så ofte. Og når man i utgangspunktet har lite energi, så hjelper det ikke når feberen stiger. Oftest topper den seg på 38,5 °C en liten stund, for så å gå ned igjen til utgangspunktet.

I dag er feberdag. Men mot normalen, så har feberen vært høyere og mer langvarig i dag. Jeg målte nettopp, og da er tempen 38,9 °C. Ikke rart jeg føler meg så pjusk og ekstra sliten. Tidligere i dag etter jeg hadde gått tur med en venninne, kjente jeg sånn i 13-14 tiden at jeg begynte å fryse. Et sikkert tegn på feber det. Men det er ikke alltid at jeg fryser først. Plutselig er temperaturen på høy. Men i dag frøs jeg først, og iskald på hender og føtter.

En stund tenkte jeg om jeg skulle gå og legge meg. Men så blir jeg bare liggende å gruble over alt jeg går glipp av, så jeg valgte godstolen og en film. Eller først så jeg en episode av en serie, og så satte jeg på en film. Jeg hviler veldig godt i denne stolen. Og med en film som ikke har en alt for intrikat handling går det veldig bra. Av og til setter jeg på pause, og tar en liten time out.

Tempen er fortsatt høy, men nå fryser jeg ikke. Og jeg har også fått i meg litt mat. Jeg blir nok å legge meg mellom 20 og 21. Fordi nå er det kvelden, og da er det lettere å sove fordi alle jo skal gjøre det etterhvert. Jeg har ikke vondt noe sted annet enn det vanlige. Har bare feber.

Krysser fingrene for at i morgen blir en feberfri dag, siden dagen i dag ga så høy feber 🙂

Ønsker alle en fin kveld og en god natt, så prates vi i morgen ♥

 

#helse #feber #ME

 

10 kommentarer

Siste innlegg