FRANSKE FØLELSER / FRENCH FEELINGS

Dette året er ikke som andre år, det kan vi vel alle skrive under på. Covid kom og satte oss alle ut av spill, mer eller mindre. Vi har heldigvis funnet foreløpige måter å tilpasse oss. Men når det gjelder reising, så er de fleste av oss smarte nok til å holde oss innenlands i alle fall.
Selv kunne jeg ikke drømme om å reise ut av landet nå under pandemien. Først må det finnes opp en måte å styre viruset på.
Jeg satt forleden dag og tenkte på at det er utrolig lenge siden jeg har vært i Paris. Mange år har gått etterhvert. Og jeg har tross alt vært i Paris 12 ganger tidligere. Så jeg lurer liksom på hvordan jeg nå ville se på Paris om jeg dro dit?
Dessverre leser jeg nå i skrivende stund om at Frankrike er under angrep, og at terroren råder. Helt forferdelig at det aldri skal bli fred i denne verden 🙁

This year is not like other years, we can probably all sign it. Covid came and put us all out of action, more or less. Fortunately, we have found preliminary ways to adapt. But when it comes to travel, most of us are smart enough to stay at home anyway.
Even I could not dream of leaving the country now during the pandemic. First, there must be found a way to control the virus.
I sat the other day and thought that it has been an incredibly long time since I have been in Paris. Many years have passed gradually. And after all, I’ve been to Paris 12 times before. So I kind of wonder how I would now look at Paris if I went there?
Unfortunately I read at this hour about France being under terror attack. It is terrible that there will never be peace in this world 🙁

Istedet for å reise til Paris, så får jeg heller drømme om det. Og så kan jeg jo gjøre noe så fransk som å pynte neglene mine med fransk manikyr. Det får være min reise i år.
Jeg hadde et gavekort, og bestilte time hos Embla, som tidligere har pyntet neglene mine flere ganger. Embla er datter til en av mine beste venninner. Jeg har ikke vært hos henne siden før jul i fjor. Snart 1 år siden. Så kom jo som kjent corona. Og da ble det uaktuelt å gjøre sånne ting. Men nå, når smitten stiger igjen, så fant jeg ut at det er best å få det gjort, før alt evt. stenger ned igjen.

Instead of going to Paris, I will rather dream about it. And then I can do something as French as decorate my nails with a French manicure. It may be my journey this year.
I had a gift card, and booked an appointment with Embla, who has previously decorated my nails several times. Embla is the daughter of one of my best friends. I have not been to her since before Christmas last year. Soon 1 year ago. Then came the famous corona. And then it became inappropriate to do such things. But now, when the virus rises again, I found that it is best to get it done, before everything shuts down again.

 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet ♥ Jeg har aldri hatt franske negler før. Så dette var utrolig kjekt 🙂 Jeg føler meg elegant og pyntet. Jeg har rett og slett fått franske følelser 😀 Men jeg er like norsk for det altså. Reiselysten den er litt avskrudd. Jo, av og til tenker jeg på at jeg har så forferdelig lyst å reise igjen. Men med det samme jeg tenker på corona, så forsvinner lysten.
Jeg får heller forsøke å tilfredstille andre og mer tilgjengelige lyster tenker jeg. Som å få vakre og velstelte negler ♥

I was very happy with the result ♥ I have never had French nails before. So this was incredibly nice 🙂 I feel elegant and presentable. I have simply got French feelings: D But I am just as Norwegian still. The desire to travel is a bit off. Yes, sometimes I think that I have such a terrible desire to travel again. But as soon as I think of the corona, the desire disappears.
I will rather try to satisfy other and more accessible desires I think. Like getting beautiful nails ♥

12 kommentarer
   1. Tusen takk ♥
    Ja, det er rart hva det gjør med fine negler. Verden virker litt lysere plutselig 🙂 Jeg går og kikker på neglene hele tiden nå i kveld 🙂 Veldig kjekt.
    Du får la deg friste 😉 Kjekt med noe nytt ♥

  1. Neglene blei lekre ja! Jeg har også lyst til å reise – men bare innenlands….. uansett så skjer IKKE det nå! Såååå….. kanskje jeg også bør ordne neglene????? Klemmer <3

   1. Tusen takk ♥
    Jeg fantaserer om å ta en helgetur en plass, bare ta inn på hotell og nyte litt andre omgivelser. Men vi får se.
    Neglene er jeg såååå fornøyd med. Elsker denne franske manikyren. Rent og pent, og ikke prangende. Veldig kjekt med velstelte negler ♥
    Ja, kanskje du også skulle unnet deg den gleden? ♥ Klemmer ♥

   1. Tusen takk ♥
    Jeg er såååå fornøyd med disse neglene. Og ja, om ikke neglene blir sterkere, så blir de i alle fall litt mer robuste så lenge den lakken er på 🙂
    En fin uke til deg ♥ Klemmer ♥

   1. Ja, jeg vet. Veldig leit det. Jeg kunne ikke ha jobbet i helsesektoren, pga. akkurat den regelen 🙂
    Men jeg har da hørt om andre som har opplevd å møte helsepersonell med både lange og lakkerte negler. Kanskje det er forskjellig fra plass til plass?

  2. Jøss, så fint det ble! Jeg går aldri for manikyr. Liker ikke farger og paljetter på neglene. Det blir liksom bare i veien. Men dette var rett og slett pent! 😀

   1. Tusen takk ♥
    Jeg elsker glam og glitter på neglene. Det er helt meg 😀 Men akkurat nå for tiden føler jeg ikke for det. Så da jeg nå forsøkte fransk, så må jeg si jeg ble positivt overrasket over hvor elegant og velstelt det ser ut. Virkelig en innertier 🙂 Det kan virkelig anbefales 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg