I DAG HAR JEG VÆRT MAMMA I 23 ÅR

Jeg fortalte i dagens tidligere innlegg at jeg skulle være med og feire bursdag. Og bursdagsbarnet er min sønn, som fyller 23 år i dag.

Ja tenk, så lenge har jeg vært en mamma! Eller egentlig begynner det jo noen måneder før, mens barnet vokser i mors liv 🙂 Men den største dagen var når barnet ble født, og det var en gutt vi ga navnet Daniel.

Årene flyr, det kan jeg skrive under på. Og Daniel har blitt en flott ung mann som jeg er veldig stolt av. Vi har hatt mange kjekke opplevelser gjennom oppveksten og nå inn i voksenlivet hans. Vi pratet litt om det da vi gikk ut og spiste middag i dag, bare jeg og han. Vi snakket spesielt om fjorårets store ferietur, som jeg enda ikke har fått blogget fullt om. Den gikk til California og Nevada, USA. Planen er å skrive om den turen i sin helhet etterhvert, for den var fantastisk.

Et av Daniels høydepunkter den ferien i fjor, var når vi dro med helikopter til Grand Canyon, Nevada/Arizona. Det var et av mine høydepunkter også, så vi deler den gleden veldig 😀

Bare det å sitte inne i helikopteret, føle vibrasjonene når det lettet, og den følelsen av å se alt fra fugleperspektiv når vi var i lufta var helt magisk. Her er det Daniel og søsteren, Amalie, som er forventningsfulle til turen.

Etter å ha flydd en stund over det magiske landskapet landet vi, for å kunne si at vi faktisk har vært der 😉 Her er vi ved helikopteret som fløy oss på den flotte turen. Det var veldig varmt der, og luften nærmest vibrerte.

Vi skulle også spise lunsj i Grand Canyon, og det var pakket piknikkurver til oss, med drikke og det hele, og vi fikk servert champagne, eller musserende vin da, for å si det mer korrekt 🙂 Vi satt under et seil som beskyttet oss fra den nådeløse solen. Men tiden var knapp, og det var egentlig ikke så mye vi nådde å spise før vi måtte pakke sammen igjen 🙂

Vi nådde å knipse noen bilder også. Her er Daniel med Coloradoelven i bakgrunnen. Jeg laget dette som gratulasjonsbilde til ham, og det passet jo bra da han senere fortalte at denne turen gjorde stort inntrykk på ham 🙂

Mange flere opplevelser får vi i årene fremover, og det gleder jeg meg til. Det å være mor er en stor og vakker opplevelse som jeg ikke ville vært foruten. Og hver alder har sin sjarme, også 23 års alderen.

Gratulerer så mye med dagen beste Daniel, håper du har hatt en fin dag ♥ God klem fra mammaen din 🙂

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg