PLANEN GIKK I VASKEN

God morgen/formiddag.

Jeg/vi hadde så fine planer i går, romantiske planer.

Men så skar det seg litt.
For kjæresten kunne ikke komme så tidlig som forventet.

Meningen var at vi skulle gå tur og ha med noe varmt og spise, og ha en koselig date ute i naturen ♥

Hadde jeg vært et normalt oppegående menneske, så hadde det ikke vært noe problem. Da kunne vi ha gått når han kom, selv om han kom litt sent. Men jeg er jo ikke det. Jeg har ME. Og jo lenger ut på dagen vi kommer, jo mer utmattet blir jeg.

Så da kom han for sent. Og nei, det var ikke hans skyld. Det er mange ting som spiller inn her.

Vi valgte heller å gå en kortere tur her i nabolaget, uten piknikk 🙂
Da vi nærmet oss slutten av runden, så var jo Pål full av sprett og iver, og foreslo at vi kunne kjøre en plass å gå en liten tur til, men da følte jeg meg så ferdig at jeg takket nei. Jeg kjente at dagen var over for min del.

Vel hjemme igjen, bestemte vi oss for å se film på Netflix. Vi rigget til noe helgegodterier, og kaken jeg bakte, og så var alt klart for film. Vi valgte å se Gone Girl. Jeg har lest boken, så jeg var spent på filmen, og den var god den, men boken var bedre (som alltid) 😀

Mens vi satt der, tett sammen, så kommenterte Pål at jeg kjentes veldig varm ut. Og helt ærlig følte jeg meg ganske rar også. Jeg er jo vant til feber, har ofte det, men nå kjentes det litt ekstra. Så jeg målte tempen, og det viste seg at jeg hadde 39 i feber.

Det forklarte jo hvorfor jeg følte meg helt uttafor. Og det forklarte hvorfor Pål føltes avkjølende :p Han har en normaltemperatur som er høyere enn min normaltemperatur.

Det er ikke uvanlig at ting jeg planlegger ikke blir noe av, det er jeg forberedt på, men det er jo dumt likevel. Sånn er det å være bundet av en så uforutsigbar helsesituasjon.
Men samme hva, så hadde vi en veldig koselig kveld sammen, og det er jo det som er viktigst synes jeg ♥

Nå i dag pøseregner det, så det blir ikke noen romantikk i naturen i dag heller, men kanskje det blir en liten tur inntyllet i regntøy. Tiden vil vise. For før det, skal nemlig sofaen min etter planen ut av huset. Jeg har fått salg på den, og den skal bli hentet i dag. Så i kveld blir det ikke å sitte tett sammen i sofaen nei 😉 Nå blir vi forvist til stoler frem til den nye sofaen kommer om et par uker forhåpentlig 🙂

Feberen er borte akkurat nå, men jeg er inne i en feberperiode, så den kan plutselig komme igjen helt uten forvarsel, som i går. Så her gjelder det å nyte alle øyeblikk akkurat mens man har dem 😀

Om en stund kommer dagens Vinterland-innlegg herfra. Må jo ikke svikte det.

Og mens vi venter på det, ønsker jeg dere en superfin lørdag. Nyt at det er helg ♥

#planer #planerivasken #feber #helse

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg