PRIVATUNDERVISNING

I går var en ganske slitsom dag. Derfor var jeg ikke veldig innom blogg. Hverken min egen eller andres. Men noen kikket jeg innom da 🙂

Dagen var slitsom fordi helgen hadde vært travel. Ofte er det sånn. Men helgen var spesielt travel siden vi hadde bursdagsfeiring i heimen, og det er jo mye å ordne i forkant. Jeg hadde faktisk en ganske ok dag på søndagen, men så smalt det på i går, mandag. Ikke så uvanlig det heller.

Men så var det jo sånn at jeg hadde en avtale i går. På Lassa rehab.
Og disse avtalene der er litt spesielle. Det er jo en behandling jeg går gjennom. En behandling som skal gjøre at jeg mestrer dagene mine bedre. Så hun jeg går til der nå, hun underviser meg. Det er rett og slett privatundervisning, for jeg er eneste eleven tilstede, og har absolutt alt fokus.

Egentlig ingen drømmesituasjon for meg som i utgangspunktet er fryktelig sjenert i klasserommet. Jeg er jo der at jeg liker å sitte bakerst, for å gjemme meg bort, sånn at jeg slipper å svare på spørsmål og sånt. Helst gli i ett med rommet, helst ikke stikke meg frem.

Men her nytter jo ikke det. Når man er eneste kursdeltaker/elev, så blir man sett, enten man vil det eller ei.

Og jeg vred meg i stolen av og til. Enormt vanskelig. Og etterhvert kom tårene også. For temaet er jo fryktelig sårt. Det handler jo om min ME, hva den gjør med meg, og hvordan den får meg til å føle. Og det er ikke rusk. Det pirkes borti vanskelige tanker og følelser, og det berører meg såpass at jeg ser meg selv i et nytt lys, jeg blir nødt til å sette ord på tanker og følelser som jeg helst vil fortrenge. Faktisk tanker og følelser jeg har helt fra barndommen av til og med.

Og dette skal jeg jo lære noe av. Undervisningsopplegget går på tankens kraft blant annet. Jeg skal lære meg å tenke mer positivt om meg selv. Jeg skal lære meg å tro på meg selv, lære at jeg er god nok selv om jeg ikke kan gjøre alt lenger. At jeg er like god som alle andre, og at jeg skal sette meg selv først mye mye oftere. For der vet jeg jo at jeg feiler STORT! Og det har jeg gjort i mange mange år. Alle år antakelig.

Når jeg klarer dette, vil jeg kanskje klare å få litt mer energi til å kunne bruke utover dagen. Positiv energi. Den negative energien skal forvandles til positiv energi, noe jeg virkelig trenger. Da vil jeg klare å komme meg gjennom dagene bedre enn jeg gjør nå. For nå er jeg ganske langt nede. Og derfor er mandagene en dag jeg helst ikke skal ha en eneste plan, for den dagen er jeg som regel helt tom.

Da jeg var på Lassa i går, ble jeg kjørt. Jeg var så sliten, at jeg hverken så klart, eller hadde nok fokus til å kjøre bil. Heldigvis vet jeg dette. Jeg kjørte datteren min på skolen, det er ikke så lange veien, og det var jo før jeg slet meg helt ut på kurset. Da jeg skulle skru på vindusviskerne, så klarte jeg ikke å huske hvordan jeg gjorde det. Det tok noen sekunder før det gikk opp et lys for meg. Hjernetåke. Det gikk jo bra. Men heldigvis skulle jeg slippe å kjøre helt til Stavanger.

Og i går kveld var jeg da så pumpa at jeg strøk til sengs rett etter kl. 20.00. Og jeg sovnet nokså fort. Sov ikke gjennom hele natten, men fikk likevel mange timer søvn til sammen 🙂
Og det igjen gjør at dagen i dag er nokså grei. Litt sliten er jeg jo (etterslep etter helga), men de verste smertene har holdt seg borte. Og det gjør jo alt mye bedre enn ellers. Da holder jeg ut.

I dag har jeg vært ute på vift med en venninne. Vi dro på shopping/lunsj. Vi shoppet begge sko. Og vi spiste en god lunsj, hvor vi også fikk en god og sårt tiltrengt samtale. Jeg trengte å lesse av meg litt av hva jeg lærer i privatundervisningen, og hun fant også ut at det kunne være god lærdom for henne. Vi fikk begge pratet om ting som vi ellers ikke snakker om, for oftest er det mange andre tilstede, og da lar vi sånne tema hvile 🙂 Derfor har dagen i dag vært en dag jeg føler jeg har fått godt utbytte av. Jeg er rimelig sliten nå, og gleder meg til jeg kan legge meg. Og jeg har en god følelse av at dagen i dag har vært en god og nyttig dag for meg 🙂

Til lunsj ble det fiskesuppe, og så valgte jeg pistasjsnurr og kaffemocca til dessert 🙂

Ha en god kveld 🙂

 

#undervisning #kurs #privatundervisning #lærdom #shopping #lunsj

 

11 kommentarer
  1. Dette virker litt vanskelig og sårt ja.. Men kanskje det blir bonus til slutt.. Fiskesuppe så deilig ut… Mmmm.. Ønsker deg en fin kveld.

  2. Så fint..med sånn undervisning..jeg var på det på et opphold på Sunnås…det er jo nyttig…får satt i gang litt tanker og ja..man blir skikkelig sliten….Det å jobbe med seg selv..er slitsomt…Men godt du får litt hjelp! OG en koselig dag i dag..BRA….ha en god kveld!

  3. Selv om det kurset sikkert er slitsomt, fordi det er mye 1) bare fokus på deg så du ikke slipper unna, 2) masse info å fordøye, 3) det pirkes borti alt mulighet, som jo virvler opp en haug med ting, så håper jeg, og tror, det vil hjelpe deg på sikt <3
   Veldig kos at du var på vift med venninne i går. Slikt er gull verdt 🙂

  4. Så bra du får gått på den type kurs/undervisning, kanskje greit å bare være en? Tviler ikke på det er hardt arbeid og kan gi fysiske så vel som psykiske symptomer etterpå. Men er helt sikker på at det gjør godt i lengden.KLEM!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg