PIKNIK I HYDE PARK

Denne Londonturen ville vi prøve noe vi ikke hadde gjort før. Vi hadde lyst å ha med noe å spise, og ha en liten piknik i Hyde Park.

Folk er flinke å bruke parken. Store grupper mennesker tar turen sammen og spiser lunsj eller middag når været byr seg frem og de har fri.

Den dagen vi hadde valgt, var ikke den varmeste. Faktisk var det en ganske kald fornøyelse, da stedet vi fant var nokså forblåst.
Det er vel egentlig litt uforskyldt, siden vi ikke hadde vært så dypt inne i parken og funnet de koseligsere stedene. Vi satte oss litt i utkanten, der hvor det var åpent og vinden fikk tak. Men koselig var det likevel 🙂

Vi ruslet litt og kikket, og håpet at ikke regnet skulle komme. For London-været er nokså likt Vestlandsværet, ganske skiftende og upålitelig.

Vinden tar tak i håret på de åpne slettene.

Til tross for en litt kjølig vind var det mye folk som var ute og nød fridag og grønne sletter.

Vi fant en benk med en hengelås på, og bestemte oss for å sette oss der. Da hadde vi jo tross alt vært på bena en stund, for vi hadde jo vært litt på shopping og så hadde vi jo vært å handlet noe godt vi skulle kose oss med i parken 🙂

Godtet vi hadde handlet var ingenting mindre enn doughnuts fra Krispy Kreme på Selfridges 🙂 Denne her var min, uten det åpne hullet i midten, men med godt fyll inni. Nesten som en berlinerbolle.
Jeg kan legge til at vi hadde spist lunsj en stund tidligere, så dette var desserten 🙂

Nammmm……den smakte godt ♥

Etter den søte nytelsen besluttet vi å rusle videre. Vi hadde sett mange folk gå forbi, sykle forbi og løpe forbi. Men vi besluttet å gå. Vi var gode og mette, og nysgjerrige på hva som videre ville møte oss innover i parken.

Det er flere typer områder i parken. Der hvor vi satt og nøt vår søte fristelse, der var det åpent, og kjekt for store grupper som gjerne ville ha litt aktiviteter som ballspill og sånt. Andre områder var mer kuppert med flotte blomsterbed og statuer.

Og det er jo bare å beundre, for her er det ikke noe som er overlatt til tilfeldighetene 🙂

Vakkert, ikke sant? ♥

Store bed må jo være litt uoverkommelig å jobbe med egentlig, men fine var de uansett 🙂 Og det var mange forskjellige vekster som ga farge og liv.

Så var det områder med trær, hvor ekornene hersket 🙂 Og de var det ganske mange av, som jeg skrev om i et annet innlegg du kan kikke innom HER hvis du har lyst 🙂

Alt i alt en veldig fin tur i Hyde Park. Det er godt at det finnes sånne grønne lunger i en storby som London. Man har behov for å legge hverdagens mas og kjas bak seg en stakket stund, for ikke å snakke om all trafikken og bylydene. Vi kommer nok til å ha en piknik en gang senere også hvis vi tar turen til London igjen, men da vil vi nok gå litt dypere inn i parken før vi setter tennene i godsakene vi har med oss 🙂

Dette her var i alle fall veldig koselig, og det viser seg at vi ikke var alene om den idéen 🙂 Det var masse folk i parken, både denne dagen, og andre dager vi gikk gjennom parken.

Nyter du ofte maten din utendørs?

 

#reise #london #hydepark

 

7 kommentarer
   1. Ja, ingen tvil om at det er mange kyndige som har den jobben å stelle parken 🙂
    Lunch vil jeg spise der en annen gang. Ha med sandwich og noe godt å drikke 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg